Google+ Followers

Tuesday, January 1, 2013

selamat tahun baru 2013 dan happy besday Mak...1/1/2013



Tahun Baru akan mula mewarnai hidup ini.. 2013 .dah nak masuk tahun baru tapi azam tak set lagi..kihkih..macam pernah setting azam pulak untuk tahun tahun sebelum nih kan.. 
Beberapa hari lagi 2012  akan meninggalkan kita dan yang paling penting umur pon sudah semakin matang.sekali lagi nak tahu ..matang ke? he..he fikir fikir dan renungkan sendiri. walaupon umur semakin semakin "banyak" tapi hati tetap muda..he..he

Banyak benda yang dah berlaku pada ita sepanjang tahun 2012 nih.. Banyak benda buruk yang jadi dan banyak juga perkara baik yang berlaku. dan ita berharap tahun 2013 ne ita mampu lagi nak  hadap pelbagai dugaan yang akan datang.amin. dengan kehadiran beby baru ne INSYAALLAH bertambah ceria family ita....ita akan start bercuti pada 3hb ne untuk permulaan Aqil bersekolah tadika..agak takut juga..coz aqil hati ada taman bukan mcm kak diana yang burtal...dan ita terus ambil cuti bersalin awal 2 minggu...malas nak antar pengasuh..jimat sikit...antar 1 minggu pun kena bayar penuh juga..so ari ne last hantar kat pengasuh..di sini ita nak minta maaf kepada semua rakan-rakan sama ada yg kenal ita atau rakan bloger di alam maya..semoga tahun 2013 memberi yang terbaik dan memberi lebih kejayaan lagi ya..insyaallah....





 lagi satu- tahun baru juga~1/1- besday mak ita iaitu HALIMAH BINTI ABDUL YANG KE 66TAHUN..SEMOGA SENTIASA DIRAHMATI ALLAH DAN DIBERI KESIHATAN YANG BAIK,DI MURAHKAN REZEKI .................................................SELAMAT HARI JADI MAK..KAMI SEMUA SAYANGGGGGGGGGGGG KAT MAK SELAMANYA....SEMOGA MAK SENTIASA SIHAT ,BAHAGIA, murah rezekiAMINNNNNNN.....hadiah ita dah bagi mak ....

3 comments:

iietamalek said...

Happy birthdaybto ur mom..saya pun 1st ime nakhntar anak playschool..tak tahulah nanti cmne..hehe

Rozita abd rahman said...

hepi birthday to mak ita...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..amin..

Cik Anita said...

Lama dah tak singgah sini..salam tahun baru 2013 Kak Ita :)