Followers

Jumaat, 30 Oktober 2009

pantai kelebang melaka

pada 23hb.lepas waktu melawat mak kat hospital.kita orq ci berkelah kat pantai kelebang,mkn tengahhari kat tepi pantai,nak balik umah jauh,nanti petang nak melawat balik emak.lepas mkn nasi yang kita org bwk bekal.ida beli durian ,sedap sangat.lepas tu ada kucing jinak dtg.ambil lah bg ikan goreng ada lebih.....aqil dan kak yana pengeli binatang ada bulu2 ne.....berani gak nak pegang kucing jinak ne.aqil kembang2 tangan dia bila pegang kucing.














Khamis, 29 Oktober 2009
















Rabu, 28 Oktober 2009

tengah mencekik lapor..............

lepas tengok mak,kita org gi makan kat mane entah,pak su anip bawak.tengok tempat cantik mcm mahal2 aje,pak su cakap tak lah biasa2 aje.lopor gila tak ingat nak ambil pic pun masa makanan di hidangkan,dah licin baru ida begong ne ambil pic.ne ida belanja......boleh lah murah,makan ikan kembung 2 ekor besar2 gak masak 3 rasa,tomyam sefood,kailan ikan masin,telur dadar,dan makan otak2 melaka,agak pedas.biasa makan tak pedas pun,ne melaka punya pedas lah.......


TERKEJUT.......OMAK.....OMAK.....

Pada ari kahmis 22hb.okt2009. anip call cakap mak nak kena bawa kat hospital melaka naik ambulan.terkejut gila ita.omak mana penah sakit,sampai masuk hospital.sakit biasa2 tu ada lah.tetiba aje.....terus balik melaka bila dapat tahu ,ambil GL.SAMPAI KAT HOSPITAL MELAKA dalam kul 6 lebih mak cakap dia ingat sakit perut,coz dia ingat kena gestrik pedih ulu hati,rupa2nya ada beberapa batu kat hempedu,ita ambil resiko sing surat kebenaran kuar ....nak bawak mak gi kat PPUM .COZ dekat dng kita org.kat kg sapa nak jenguk2 mak kat hospital.esok baru boleh tahu bila keputusan bila mak nak kena bedah kat PPUM.
ne pic mak makan bekal.ptg baru blh makan,coz mak kena puasa seharian,nak wat ujian apa entah

Rabu, 21 Oktober 2009

penutup raya jamuan tingkat 8A

pada 19hb,bersamaan 30 syawal tingkat 8 buat jamuan raya tingkat .ne antara pic2 ambil daripada pn.ila nadia.dia yg banyak ambil pic .best lah.......makanan bawak2 sendiri2.ita bawak sago gula melaka aje.....apa2 pun sedop dia org masak









open house umah zura

ne pic depan umah kembar zura ,best berangin,mcm kat tepi laut lah pulah,makanan best2.senang cari umah dia.x mcm umah mona pusing2 kita org.bebudak ne main kat tepi tasik takut jatuh.bahaya gak lah......apa2 pun TQ PADA KEKAWAN YANG SUDI JEMPUT,wat hasnida sori x gi umah coz malu nak gi kali 2





kenduri makan2 umah mona

pada 17 gi umah mona dia wat makan2 untuk kekawan yang tak datang majlis kawin kat kelantan,dan open house gak syawal ada lagi.makan sedap2 gila.masak sendiri tu.tp sesat2 gak cari umah dia.


ne pic anak saudara mona.tembam dan gebu


Khamis, 15 Oktober 2009

majlis sambutan raya @deepavali MQA

ne kena paksa rela menanyi kumpulan cik cak(kecil dan besar )jahat betul dia orang ne tau
ne cik sumi wat cantik dan keretif




ne dengan jun








Rabu, 14 Oktober 2009

JAMUAN TINGKAT 11B

Jamuan raya tingkat 11B pada 7hb.okt. bersamaan 18hb .syawal.1430H.TQ kepada tingkat 11,sudi ajak bekas2 tingkat11 beraya sama .best gila bila orang ingat kat kita.makanan sedap2,jng lupa jemput mak ita lagi.kali ne mak ita datang mkn aje.....dulu best gotong royong bila ada jamuan tapi itu semua memori yang indah yang tak mungkin dilupakan di tingkat 11.tanpa megira bos ke kuli,sama2 wat keja.selamat hari raya dan maaf zahir dan batin untuk kekawan tingkat 11.