Followers

Isnin, 31 Januari 2011

GREEN D"BOOM -projek ke 2..Besday ANIS DI kopi oh...(semua pakai hijau)

ne kek besday anis pelik lah pulak kecil aje..oder sama aje..dengan shahnya....tema baju colour hijau....ne projek ke 2..besday anis ..(sepatutnya ari ne besday nya tapi kita org sambut awal pada ari jumaat 28/1/11..nanti nak rayo cino...harap anis puas hati walaupun kek di landa sunami..masa di kedai tu...




GENG D"BOOM - DI KOPI OH(PJ)....happy besday ANIS


Ini anis..besday girl..besday dia hari ini..tapi kita org sambut awal....harap anis suka ....semoga ceria selalu di samping orang tersayang....dua org geng tak ada lin dan fizoh..kurang gempak lah sikit.....apa 2best..makan pun sedap...



Khamis, 27 Januari 2011

GEMBIRA VS CERAM DAN SEDIH

semalam ulangtahun perkahwinan ita yg ke 3..bersama en.hubby ...MOHAMMAD SHARRUL HAIZAD...GEMBIRA... sesangat..jejalan dengan hubby gi tengok wayang dan makan berdua..anak2 seperti biasa antar umah pengasuh.....baru romantik...

yang GERAM dan SEDIH nya...balik rumah hubby nak ajak ita dan anak2 gi makan stembot ...semua seronok...bila hubby start keta..tak boleh lah pulak...apa lagi ..panas ati lah kasihan kat anak2...hubby jarang start keta..dah 1 minggu terbiar aje...yang kasihan yana lah..jom mama naik motor...ita ckp nanti lah kita gi..keta tak boleh start...ita ckp tak muat naik motor..dia kata boleh lah...geram dan kasihan lah kat dia...
papa  ckp nanti2 lah gi..ne kira utang dah dengan anak2...last2 jalan kaki gi pasar malam kat rumah aje....

coklat zie yg best ,sedap dan kemas....sila oder..kekawan..puas hati...

ne coklat ita tempah kat zie ...ne nak bagi en.hubby semperna HAPPY ANNIVERSARY  kita org yg ke 3...ne kali ke 2 ..ita tempah..puas hati sesangat..kemas...tak kedekut...dalam dia penuh dengan kacang,badam,belubery,hezel nut..pendek kata memang best..dan zie wat kemas aje..tak comot2 pun..lain kali boleh tempah lagi..he..Tq zie...kak ita puas hati sesangat dan cantik..nak makan pun sayang...ada sikit lagi kat rumah...



coklat best dan sedap..




video ..ita buat ..untuk hubby tersayang....happy Anniversary ....love u so much..

video

AQIL abg penyang sesangat......





nak tunjuk gigi arisya ada 3 batang...

secara rasmi gigi arisya ada 3 batang dan jarang3..akan menyusul banyak lagi..dah nampak..putih2



Rabu, 19 Januari 2011

ARISYA

ita yg buta IT,ne tengah godek2 belajar wat picasa ne,nak wat sliedshow tak reti..ne kena menuntut kat selly ne..