Followers

Selasa, 31 Mei 2011

GIVEAWAY ARISYA 1 TAHUN (JOM JOIN)...

Assalammualaikum semua

"Sempena hari jadi arisya yg 1th " ita nak   buat GA lah ...saja suka2...mcm best aje...kalu ok memdapat sambutan ita akan buat untuk semua anak2 ita....so di mulai dengan arisya 22/5/11-1st besday



so ingat nk buat simple GA..







mudah jew cara2nya

Syarat Penyertaan:



1. Buat entry khas bertajuk "GA arisya 1tahun lah"
2. Dalam entry tu mention link blog http://duniaanita74.blogspot.com/ (blog ita)

3. Follow blog ita seperti di atas... dan blog ne bonda(mak cik arisya seponser hadiahnya) (kalo nak letak dalam bloglist pon dialu2kan...)

4. Copy banner kat atas tu letak dalam entry dan sidebar...jgn lupa backlink yer...

5. Tinggalkan link contest korang kat entry ni..

6.wajib tag 3 kekawan...dan meraka tahu di tag..kalu lagi ramai lagi bagus...

Tarikh Tutup : 31 Mei 2011( tak Lama lagi tu)

hadiahnyer...(3 baru letak pwiter (tempat letak pen)......

3 Cenderahati dari bonda dan pemilihan secara rendon..oleh ...ARISYA.....





DAH HABIS DAH GA ARISYA...SECARA RASMINYA TUTUPPPPPPPPP.........

sempena HARI TANPA TEMBAKAU SEDUNIA~ 31/5/11~


Segmen ringkas sempena HARI TANPA TEMBAKAU SEDUNIA pada setiap 31hb Mei ...

, sebab tak merokok: 


-merbahayakan kesihatan . bukan orang yang merokok je , tapi orang di sekeliling lebih berpotensi besar untuk kena akibatnya dan itu lah ita sekarang di kelilingi oleh perokok..family semua isap rokok..ita dah jenuh dan tak larat nak nasihat...dah berbuih2 dah..tapi tak ada hasilnya.....so bila dah nak stop...along.pak su hanif dan hubby ita...

Isnin, 30 Mei 2011

pengurusan risiko(takaful) & Mencari kesejahteraan kencantikan dan kesihatan

pada hari jumaat yang lepas 27/5/11..ada ceramah oleh takful pengurusan risiko dan perancangan kewangan islam.dan mencari kesejahteraan kecantikan dan kesihatan sejati oleh puspanita MQA...penceramah nya memang best yg pumpuan tu..doktor apa nama dia lupa lah pulak....


ini penceramah takful best gak...


ini lah dia penceramah dia..doktor...

siap suruh bangun picit2..bagi segar nak dengar ceramah...



doktor ne cakap..kalu kita guna bahan2 ,sayur2 organik..hasilnya memang nampak..tapi mahal lah kan..kat pasar raya tu...badan kita terlalu banyak tosin...apa yg dia cakap memang benar...makanan sekarang tidak sihat..dengan bahan sampingan..mcm perwarna makanan,

rasa air soya organik..memang sedap..

pemeriksaan kulit percuma...

pordak yg di jual...



bersama rakan2 opis...

sambut besday arisya dan maksu tasya semalam 29/5/11

semalam baru lah sambut besday arisya yg 1th,selamat hari jadi arisya..mama sayang sangat ok...bersama dengan maksunya sekali adik izat tasya yg ke 17th..cadangan asalnya nak buat bakar2 ikan kat PD tak jadi coz mcm2 hal......so tngu mak mertua dan tasya datang k.l..cuti sekolah dan ida cadang gi makan steamboat..kat subang..so gi..lah nama dia "FLAMING STEAMBOAT BUFFET''..unyuk dewasa rm23.80,dan kanak2 rm 9.90..ok lah..mcm ada....makan sampai muntah..kalu larat...kek seperti biasa pilihan dari pada Pn.siti..memang sedap..berbaloi2..TQ ...kek dah melekat kat kotak sikit tapi nice..kurang manis..dan sedap..aqil paling tak sabar nak makan...layan aje lah pic ne...

arisya yg dah mengantuk masa ne baru kul 8 lebih...banyak main letih lah tu..




semua menyanyi..arisya hairan ....


potong kek dengan maksu tasya..



muka mengantuk sangat dah...

dapat hadiah daripada kak dania sekeluarga...


bersama kak dania dan hadiah yg kak dania pilih...









aqil yg kuat makan kek...



kak yana yang ulang2 mkn ais krim,ABC dan mcm lagi...



tengok bersepah2 lah ..ne dah angkat separuh ne..tidak lagi bersepah2...

comot makan kek..

ne masa tnggu ida datang..lepak2 kat luar..ada taman permainan kat depan restoran...pic ne ita suka..muka control ayu..dah setahun dah anak mama ne...alhamdulilah....setahun ne arisya tak pernah deman ke sakit lain..cuma ezema aje...

hidung dan muka merah..dia garu2 gatal...




roslan (laki ida yg suka makan seafood)..tengok..buruk tau...



ne kelakar papa ambil air gas(air yg dia pegang tu)..nak bubuh garam sikit...tiba2 tercabut tutup garam..masuk semua dalam air tu..malunya pasal bawa aje selamber lah..

kek coklat (sama mcm kek Gee masa sambut geng D"Boom dulu)semua nak pic tu...


kak dania dan arisya

kudin dan mak...

comot nya makan kek







pic ini..selepas main futsal MQA..tarikh kejadian ne..sebenarnya tarikh hari lahir arisya 22/5/11-masa ne gi kolam memancing berbayar di kota damansara..makcik belanja K.F.C....take away..makan kat kolam ne..barangin2 aje..duk kat sini..buka baju arisya..TQ makcik belanja..memang lopor masa ne..makanan futsal tu tawar dan tak sedap...