Isnin, 27 Februari 2012

masakan hari ini~27/2/12~

                                           petola goreng bersama ikan bilis
                                                 ikan caru bakar (dalam kuali aje)
                                                  sambal kerang
                                          ini aje masak pagi tadi...

7 ulasan:

  1. pergghh.. kalau makan malam ni mmg abis kena bantai ni. ehehehe.. deliciuous

    BalasPadam
  2. kak ita..sambal kerang serius buat saya terliur..

    BalasPadam
  3. itu cengcaru bila riratah-ratah sgt lah sedapnyaaaa...

    BalasPadam
  4. ikan cencaru tu kiter suka wat belah belakang sumbat sambal. Nyum nyum :D

    BalasPadam
  5. Peh! Sedap lauk tu. Klu sy, sy tumbuk sambal belacan sekali. Hahahah! mmg dah kena tu!

    BalasPadam
  6. msk mcm ni pun sedap yg amat dah ni kak ita...! :-)

    BalasPadam
  7. akak.. sedapnye.. farah kalau masak dalam satu atau dua jenis je kak..

    BalasPadam