Followers

Rabu, 30 Disember 2015

Anak-anak ikut mama gi CSR~24-26/12/15~










Isnin, 28 Disember 2015

Arryan & mama..~.24/12/15~







Sabtu, 26 Disember 2015

CERIA KEMBALI KE SEKOLAH~ 25/12/15~

Pada awal ne tak pergi CSR ne, coz nak balik Kampung....lepas tu dah balik masa gi kelantan dan terengganu ..ida ajak gi lepas tu boleh bawa family dan yang bestnya boleh klim..so gi lah...best dan penat...kerana kena sserbu dan yang bila PTPTN bagi rm100.berupa simpanan dalam sspn-i, so jadi kelam kabut di mana orang-orang kampung tidak membawa salinan ic mak dan anak,terpaksa membuat salinan.walaupun di sediakan kan fotostat.huru-hara juga..sebab 400 orang.kasihah juga staf PTPTN,staft MQA membantu sebaik yang mungkin....










Rabu, 23 Disember 2015

Demo Masakan Pulut Kuning, Rendang Daging, Bertih Jagung dan Makaroni~23/12/15~


best betul demo masakan ne yang dianjurkan oleh Puspanita MQA..hebat betul periuk ne..nak beli mahal lah pulak...kalau dia org bagi buat kutu.nak ambil gak ne..semua boleh..jimat masa tu..ita kan jenis masak hari-hari..berbaloi2 ne..masak pulut kuning 6 minit.masak rendang 15 siap..cepat..daging pun empuk..hebat kan...













Sabtu, 19 Disember 2015

Pertandingan Aerobikton antara Bahagian Peringkat MQA~17/12/15~

Saja aje join ne...suka-suka...janji happy..tp penat..90 minit tanpa henti...dapat saguhati aje...

ini.syaratnya;         Sukacita dimaklumkan, kemuncak daripada program Sihat@MQA di bawah aktiviti Winning Hearts and Minds (WHM), Bahagian Pentadbiran akan menganjurkan Pertandingan Aerobikton Peringkat MQA. Maklumat pertandingan adalah seperti berikut:

Tarikh        :  17 Disember 2015 (Khamis)
                   Masa          :  9.00 pagi – 12.30 tengah hari
Tempat      :  Dewan Utama, Tingkat 12A, Menara PKNS-PJ


3.         Pertandingan ini terbuka kepada SEMUA WARGA MQA LELAKI DAN PEREMPUAN dengan syarat-syarat berikut :
  •       Penyertaan secara berpasukan MENGIKUT BAHAGIAN/UNIT (4 unit di bawah Pejabat KPE boleh bergabung).
  •       Setiap penyertaan daripada Bahagian/Unit terdiri daripada  5 hingga 8 orang dalam satu kumpulan.
  •       Satu kumpulan peserta boleh terdiri daripada wanita sahaja, lelaki sahaja atau wanita & lelaki.
  •    Penglibatan peserta di dalam kumpulan dengan saiz badan yang berbeza akan mendapat markah tambahan.
  •           Keseragaman pakaian juga akan diberi markah tambahan.    


team kumpulan ita (Bahagian Audit Institusi (BAI).






                                             ini juaranya..dapat hadiah dan wang tunai Rm500.