Followers

Ahad, 20 Mac 2016

ANAK DARA~NUR ADRIDIANA~


Ne pic hari kahmis -yana minta izin nak gi tengok wayang dengan kawan dia kat Nur sentral..tengok munafik...ne pic dia wasap...mamanya pun tak tengok lg cita tu..yana dah gi..bebudak sekarang....bagi aje lah...janji tahu dia gi mana..dia ckp best cite tu..ita balik keja petang dia dah ada kat rumah..kekadang steress dengan yana ne...







Sabtu, 19 Mac 2016

: KLINIK MATEMATIK EZ !!!!!!!!!! SEMPENA CUTI SEKOLAH ANAK~17/3/16~


ne program kat opis..sama macam kak diana pernah hadir  juga..cikgu yang sama..cuma kali ne bilangan persertanya tak ramai berapa belas aje..berbanding dulu ramai..buku pun dapat satu aje..masa yana dulu dapat 2 hijau dan merah...pendaftaran kena bayar rm 60.harap aqil dapat ilmu mate ne untuk  pembelajaran di sekolah..tak perlu kira pakai tangan lagi...harap ada peningkatan dalam math aqil nanti ..insyaalah...










Rabu, 16 Mac 2016

donat untuk mama~16/3/16~


masa ne ita tak sihat ..yana buatkan sarapan...masakan buger daging..dan buatkan donut comel-comel ne..ikut resepi abah katanya..resepi along..tapi abahnya donat lembut sangat..ne keras sikit..apa-apa pun happy kekadang agin dengan anak dara ne..asyik mainhp dan nyanyi aje kejanya..kalau kelas muzik tu murah lama dah mama hantar kak ke kelas ne...tq kak..mama sayang kak diana..

Sabtu, 12 Mac 2016

BoboiBoy: The Movie~12/3/2016


Pada awal cuti sekolah..bawa anak-anak gi tengok cite ne kat Nur sentral..dekat dengan rumah..biasa gi kat Mid Valley Megamall..try Nu Sentral lah..bawa naik tren..satu setesen aje dari bangsar...best juga citenya..sedih pun ada...dan 1st time papa beli online...pakai hp..mula-mula cuak gak..papa tak printkan...pakai hp aje..punya lah canggih kan..masuk aje panggung tempat kita org boking online ada org duduk...bila tanya dia org seat dia org..dia org cakap main duduk aje..lepas tu ita tunjuk hp...boking online..terus dia orang bangun gi kat depat..lega rasa..tak payah gaduh dengan org..punya lah banyak umat nak tengok cite ne...ne 1st time buat arisya dan arryan..si kakak yana nak tengok munafik..tak menyabau...best-best...bagi 5 bintang...

Jumaat, 11 Mac 2016

pemadam ooooooo pemadam.....

 Assalamuaikum....

cuba tengok kat sini..berapa banyak pemadam---cuba -cuba teka..ne semua Aqil Darwisy  punya...cek beg sekolah dia...penuh dengan pemadam--rupa nya main -main tikam-tikam....kat sekolah dengan kekawan-kawan...setelah kak diana kira berjumlah 132 pemadam...kalau kat book shop sekolah dia rm1.dapat 5.so dalam Rm 26.semua pemadam tu..sian lah...yang bebudak kalah main pemadam ne...ckp dekat aqil jangan buat macam gini dah..sian..nanti asyik kena beli pemadam aje..



Sabtu, 5 Mac 2016

happy birthday papa ~3/3/2016~

Happy birthday Abang sharrul haizad 03/03/16..Semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa diberkati Allah selalu. Amin. Luv U papa.





buat koci-koci aje..buat chicken chop.kentang goreng,sosej...dan karipap pusing..dan ita buat taruk coklat nutella tu..aje..hari berkerja...hadiah tak da..pokai...








ne si kak..dah besar..malu-malu bergambar...
aqil makan sendiri..balik daripada surau lambat hari kahmis kat surau selalu ada baca yassin...adik-adik tak sabar...ambil gak pic dia..makan kek bersulam makan chiken chop..aqil2..


Rabu, 2 Mac 2016

budak pakai lisptik..abis muka dan tanggan..


si arryan anak lelaki..tapi di sebab kan kawan dengan kaknya si arisya..sibuk pakai lah lisptik yang mak ngahnya kasi kat arisya..dah basuh pun tak hilang....aryyan2....