Followers

Selasa, 3 Mei 2016

cameron Highland~01/5/16~



















Sabtu, 30 April 2016

domino's pizza~30/4/16

ingat nak makan petang..hujan tunda malam...gi jejalan kat k.l tengok buskes kat sogo..lepas tu gi beli bugger kat ramli bugger..nak bawa bekal gi gemeron highland ahadnya pulak..ne kupen su bagi.jumlah keseluluruhan..rm50lama tak mkn..anak-anak suka KFC.yana makan 6 keping...bawa balik ...mkn kat rumah aje..dah..malam dah...












main cerrom sambil makan sago gula melaka~30/4/16

Pada hari sabtu..ingat nak bawa anak-anak makan dan gi lepak taman jaya,main kasut roda dan papanya nak gi memancing.papa ajak lah gi pasar pudu nak cari umpan dan barang mancing.ita malas nak ikut,panas...gi lah papa naik motor..balik-balik duk beli papan ne cerrom.izat memang lama dah teringgin papan ne...bila tengok mudah rm30.terus beli..yang kelakarnya naik motor..lantak lah janji dia puas hati dapat apa yg dihajati..sago ita buat arryan nak makan.so nak gi taman jaya tak jadi coz belah petangnya hujan...seronok lah anak-anak main jentik-jentik...yana pun terry gak main ne..ita memang tak reti lah...









Ahad, 10 April 2016

taman ekstrem tasik chinchin jasin melaka~9/4/16~


balik kampung minggu lepas..bawa lah anak-anak kat sini..ne kawasan baru...ramai yang tak tahu..yg bestnya tak ramai orang..keduanya murah aje..dewasa rm10 dan kanak-kanak rm5.tapi tempat nya kecil aje..macam laman tiga budaya tu lah kecinya...air panas bemban tu besar lagi pada ne...boleh lah buat seronok -seronok anak-anak nak mandi..bawa mak sekali ne...balik petang terus bawa mak makan kedai tomyam aje dan tapau sate...tu aje..






















Jumaat, 8 April 2016

ALHAMDULILAH..

ALHAMDULILAH....Rezeki pemberian Allah kepada keluarga ita sekeluarga..semoga yang memberi di beri rezeki yang lebih2 lagi... ..ya ALLAH kau murah kan lah rezeki dan permudahkan segala urusan hamba ALLAH NE...amin...


satu untuk Aqilnya warna biru dan warna pink untuk arisyanya




Selasa, 5 April 2016

team bulding mqa 2016 yang best ~1-3/4/16~

Setinggi penghargaan diucapkan kepada YBhg Dato’/tuan/puan yang telah mengikuti Program Team Building MQA 2016 (Siri 1)  yang baru sahaja berlangsung pada minggu lepas dan tahniah diucapkan kepada pemenang seperti berikut:

                        Tempat Pertama (Amazing Race)                 : Kumpulan Oren
                        Tempat Kedua (Amazing Race)                    : Kumpulan Kuning
                        Tempat Ketiga (Amazing Race)                     : Kumpulan Pink
                        Saguhati (Amazing Race)                              : Kumpulan Ungu, Kumpulan Biru dan Kumpulan Hijau

                        Juara Masterchef                                           : Kumpulan Biru

Sehubungan itu, setiap kumpulan dimohon untuk menghantar dua orang wakil berjumpa (Tingkat 14A) bagi menuntut hadiah wang tunai yang dimenangi.



kumpulan ita warna oren kumpulan:  AMRAN FANS(di beri coz ketua En.Amran)...
                                                           : CHIA CHIA CHIA (MENANG RM600)...