Followers

Jumaat, 20 Mei 2016

tambang murah ~bandung ~15-18/5/16~







































Isnin, 16 Mei 2016

Small gift- Happy Taecher's day untuk aqil dan arisya~16/5/16~





Sabtu, 14 Mei 2016

lepas gian~papa ~14/5/16~taman jaya aje...



Pada 15/5/16~hari sabtu papa ajak gi taman jaya nak memancing..gian katanya..pergi lah...anak-anak main kasut roda dan main taman.ita tak minat tengok izat memancing bosan...ikut kan aje..coz hari ahad ita nak gi jejalan dengan geng opis...tu kita terapi izat sebelum ita nak jejalan ..ha..ha..izat kena jaga anak dan memasak ,kemas rumah..tq papa...lepas tu ita belanja KFC.ingat nak makan rojak subang dekat PJ ne..anak-anak nak KFC pulak..layan kan aje lah..izat tu sedekahkan kat orang coz tak makan ikan sungai...













Jumaat, 13 Mei 2016

Arryan & ayam goreng mcm cite upin dan ipin lak...

budak ne suka sangat makan ayam goreng..tapi kulitnya aje..tak abis pun makan 1 ketul tu...arryan ne susah makan..kalau dia nak insyaalah jam-jam tu gi bawa makan....