Followers

Selasa, 26 Januari 2016

happy Annversery izat & ita~26/1/16 ~

Alhamdulilah dan syukur...terima kasih  ALLAH..






 ne papa bagi kat mama.....

ne mama bagi kat papa..art oil panting.....

Isnin, 25 Januari 2016

berhujung minggu di kampung mak mertua adik~23-25/1/16



seronokkkkkkkkk..melepak di kampung mak mertua ida di banting...selalu pergi.familynya peramah..dan dah anggap macam family sendiri...dan yang best nya dato dan datin iaitu ceo opis dan geng-geng datang sekali...mereka nak gi memancing pada belah malam nya..segan pulak sebenar ne..tapi alhamdulilah ..datin ,dato dan anak perempuannya sangat humbel....tak kesah pun..nak melepak sekali dan sangat friendle sangat..tak belagak pun...buat sekali besday arryan ..saja..seronok sikit..makananya BBQ,stimboot.ikan pari,ikan caru,,ketam,ayam,ading kambing,jagung,dan sosej bakar,pepahat dan udang.nasi lemak,pecal,mee hoon goreng,kek,karipap,donat,buah rambutan,tembikai,dan limau cina tu,,,air..pelik sikit(asam boi,serai,lemon,daun pudina,air soda)...dan air oren...tu aje...




















Sabtu, 23 Januari 2016

besday arryan di banting lak...~23/1/16~








Selasa, 19 Januari 2016

happy Birthday Arryan yang Ke 3 Tahun~18/1/16~

Happy Birthday Arryan Darwisy ..18/1/16.selamat hari lahir yang ke 3 tahun…..
cepatnye masa berlalu.. .semoga Arryan Darwisy sentiasa menjadik anak yang soleh...mama dan papa sentiasa mendoakan yang terbaik buat Arryan Darwisy.

Masa Tarikh ne hari  isnin..tak rancang pun..tetiba papanya balik pukul 9 malam,bawa sate hj.samuri 50 cucuk beli kat bangunan mara k.l tu,perut ,daging dan ayam..dan kek biasa-biasa aje..kedai kek dah tutup..aqil dan yana dah tido masa ne..kejut kan lah nak mkn sate..apa-apa pun tq papa..buat birthday arryan pada haji jadi dia.mama nak buat kat kg mertua ida di banting nanti..tunggu.....arryan makin cerdik..dah ita dah hantar dia pergi mengaji..saja suka-suka..bagi dia kenal huruf.anak ita 3th dah gi hantar mengaji..ita lihat mereka terang hati..bila ke sekolah tadika 5th..senang nak membaca...tengok aqil, dan arisya..alhamdulilah boleh lah....










Khamis, 14 Januari 2016

Terberniaga tanpa sengaja..ha..ha..

sesuai tak tajuk tu..lantak lah kan blog ita..nak cite ne stok nutella ne kawan izat di bank islam..ita tolong jualkan aje kat kawan-kawan opis..tak lah banyak ..stok kurang dari 10.boleh lah..anak-anak suka makan ne..yg tua sampai yg kecil.kat rumah yg besar tu seminggu abis dah....murah lah sikit dari pasarraya....tq pada yang membeli ya..ita jual....alhamdulilah...







Selasa, 12 Januari 2016

Makan-makan Tahun Baru 2016~11/1/16~


saja buat makan-makan tahun baru 2016.bahagian BAI..simpel aje..buat stimbooat.oder nasi kerabu dan ayam bakar ikut pilihan masing-masing.kek sopenser oleh zie yang best.buah-buah dan air buat sendiri.sedap lah kan..mkn free....ha..ha..




Isnin, 11 Januari 2016

karok lagi...~10/1/16~


kalau balik Pd.mesti lepak kat sini..karok..saja bagi anak-anak happy ..sian asik sekolah aje..yg paling suka menyanyi tentu lah si kak diana.yang lain pun nyanyi juga....murah bilik besar ne satu jam rm18.ambil 2 jam...saja bawa angah dan family dia sekali...lepas tu ari sabtu mandi laut..yang bestnya naik jetski..hp tak bawa lah masa tu...tak ada pic.1st time naik lak tu....kak ipar (mona)...abg dia bagi naik free je....