cinta hati mama

cinta hati mama

Jumaat, 18 Januari 2019

Happ birthday Arryan Darwisy 6 th -18/1/19


Happ birthday Arryan Darwisy 6 th -18/1/19- Alhamdulilah syukur ..Semoga Arryan Darwisy membesar menjadi anak yang soleh, berjaya di dunia dan akhirat.. Mama, kakak yana , ica dan abg aqil sayang kat Arryan..Arryan nak sambut besday kat sekolah dng kekawan.....tq angah buat kek arryan










Rabu, 26 Disember 2018

cepat dan pantas (renew insuran & roadtex kereta...



tahun ne ita cepat renew rotex keta dan insuran, memandangkan dapat duit kutu bln 12.biasa akan guna duit kutu untuk persekolahan anak, so ada lebihan jadi terus buat..kang abis  duit tu..buat kan En.alias 012-2588200 (husben pegawai opis).di sebabkan kereta ita dah claim  accident .so NCD jadi 0%.Sebelum ne NCD ita 55%. jd mahal lah harga jd tinggi sikit. RM1220. ne tahun ke 2, buat dengan En. ne kereta dan motor..pantas dan cepat...

Khamis, 20 Disember 2018

hadiah untuk diri sendiri~19/12/18

ini ita dah lama nak..ita jarang beli untuk diri sendiri-ini kira hadiah untuk diri sendiri lah...rasa sangat berbaloi..beli kat kawan opis..yakin dengan kawan sebab dia org BTM memang pandai lah...kalau beli online risau takut barang tak ok...