cinta hati mama

cinta hati mama

Khamis, 13 September 2018

sambutan bulan kemerdekanan~12/9/18- KTMB

                                 
sambutan bulan kemerdekanan~12/9/18- KTMB
TQ cikgu dan hashimah hadi..
pic-daripada group whatsApp












Sabtu, 1 September 2018

semoga papa tenang di sana....1/9/18

Telanjur antar arisya balik asrama di PD,terus buat kan nisan dan kepok kat kubur Arwah...yang Biasa-biasa aje...kubur baru 2 bulan lebih..kalau 7/9- baru 3 bulan...ita buat aje tak kira berapa hari lah kan...buat tanda ..nanti besi tanda akan di ambil..susah gak nak tahu kan.. boleh hubungi en,sawal ne sangat bagus,,sopan..dan tepati janji-  harga boleh runding- 016-3051507







ini ica di hantar ke asrama oleh pakngah dan mak ngahnya..mama nak balik cepat..tq makngah dan pakngah

Rabu, 29 Ogos 2018

hand sanitizer di tadika


Arryan di ajar cara menguna kan hand sanitizer di tadika untuk elak mcm -mcm sakit skrg...setiap hari kena guna..setiap anak wajib beli..dan di gantung di dlm kelas...Arryan no.2, kat sekolah guna huruf...gantungan  pun no.2






Selasa, 28 Ogos 2018

KUCING GENDUT -untuk ica

patung kucing sebenarnya Norazian bawa gi opis..bila ita pedang lembut dan gebu....bagi ica pedang..terus peluk dan nak....ckp dng yan..yan cakap ambil lah kat umah ada lagi....so bertukar tuan lah..harga dia rm63.00.dia sayang sangat nak bawa balik asrama katanya..adik arryan jelos...nak kena beli lagi seekor ne...beli lah kan..bukan selalu pun..rezeki kita ne pun rezeki anak-anak..so jangan kedekut dengan anak-anak ,mainan atau pun makanan,,,,yg rasa boleh ikut ikut lah..jngan lah berkira sangattttt....









Ahad, 26 Ogos 2018

happy birthday to me...26/8/18

Alhamdulilah..dan terima kasih ALLAH dan rakan-rakan yang bagi ucapan Happy Birthday dan gift,jadi touching sangat... 26/8/18 - 44 tahun dah tuo dah..TQ ALLAH atas segala rezeki ,nikmat dan dugaan yang diberi sepanjang usia ini..bersyukur dan Redha..hidup mesti diteruskan...Aminnnnnn...



aqil bg hadiah ne aje untuk besday mama..ini aje aqil mampu mama..masa dlm keta hadiahkan Al- Fatihah buat mama..


ini kekawan opis...toucing masa ne tudung pun seget benget..tq semua...


#sedeyyyyy  arwah tak ada..biasa akan ucap awal kekadang ada kejutan daripadanya..skrg tak ada dahhhh

# AL-FATIHAH ARWAH SUAMI IZAT