Followers

Selasa, 25 April 2017

live Band busking - kak Adridiana ~22/4/17~




 Bagi keberanian untuk berdepan dengan orang ramai..bermain dan menyanyi...pernah juga di buat di pasar malam....








 Reunion tabika- arisya  dan kawan-kawan untuk persembahan pembukaan Busking



ini cikgu Guitar yana - atan sixsean....masa ne dia lambat,...coz ada persembahan di istana Budaya...

Jumaat, 21 April 2017

bekal sekolah anak 19/4- 21/4/17

17/4/17-buat nasi lemak +sambal udang dan daging masak kicap + kentang..itu aje yg ada...jadi lah ,,pagi td roti bakar sapu kaya seorang 2 keping..
18/4/17-buat nasi goreng dan pau kacang merah..tu aje..
 19/4/17-buat roti telur dan sup cendawan crem kimball tinnya...panaskan...sarapan pun dia org makan ne gak td..

21/4/17-buat nasi lemak,telur dadar,dan sambal udang

Isnin, 17 April 2017

jeket milo dah sampai


ita ambil size S untuk izat dan XL untuk yana..2 aje...tak cukup mata nak kumpul kan semua...kain dia mcm baju hujan..nipis sangat..benda free kan...

laksa Johor 1st buat~15/4/17~


resepi..gogel aje...boleh lah tekak ita ne..aqil makan banyak..suka dia hirup kuah dia...

Jumaat, 14 April 2017

bekal sekolah anak~10-15/4/17 `


10/4/17-Buat nasi impet dan ayam masak rempah ayam pencen...

11/4/17- buat buger ayam..pakai roti ne aje..bubuh Thai sos,Mayo aje..jadi lah nak...
 12/4/17-mee hoon goreng ayam dan pau kelapa goreng (frozen tie nya)...
13/4/17- buat bubur ayam + santan + ikan bilis goreng


Khamis, 13 April 2017

saya suka..saya suka...tq yang memberi....

tq untuk su atas ingatan ne...beg tu su bagi masa dia gi korea..dan sudu tu..su bg semlm..dia kirim kat bos yg gi korea...suka sangat sudu tu..hati manyak happyyyyyy..tq su..semoga sentiasa di murahkan rezeki...aminnnn...sudu ada tulis korea dan cantik..sayang nak guna...






Isnin, 10 April 2017

mee hoon sup..taram-taram...

teringgin nak makan mee hoon sup kedah....buat lah mcm ne janji boleh makan..tapi tak jadi mee hoon kedah pun....