cinta hati mama

cinta hati mama

Rabu, 15 Ogos 2018

terjebak gak....terapi tu .penghilang stress.

terjebak gak dengan pokok dan ikan ne...tapi ada bagusnya sebagai terapi tu dan  .penghilang stress....selalu tengok pokok kelapa aje....tq geng puspanita yang sentiasa ada idea baru lagi kretif...






Murah rezeki AQIL DARWISY untuk besday dia tq pada yg memberi...

 yang hemper ini kawan opis bagi Norazian Nordin..tq yan...seronok aqil..lebih kepada peralatan sekolah...ini dapat pada ari jumaat 10/8/18




 yang ne pulak dapat daripada maksu tasya- ada orang hantar-ini dapat pada hari ahad 12/8/18



Selasa, 7 Ogos 2018

ALHAMDULILAH~Aqil nya besday..mama dapat ne....



Alhamdulilah...tengok duk wat keja...bos no 1.datang tempat ita..dok bagi ne..kata nya balik daripada Langkawi... dan rm sikit..untuk anak-anak..syukur Alhamdulilah...semoga bos dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan..aminnnn...malu pun ada gak...bkn kita rajin sembang ke apa?

#ALHAMDULILAH syukur keluarga... MQA banyak yg rajin sedekah kat akak ita dan anak-anak...tak perlu lah sebut nama dia...hanya ALLAH saja dapat membalasnya..semoga dipermudahkan segala urusan dan sentiasa dimurahkan rezeki...Aminnnnn....

Happy BIrthday AQIL DARWISY 10 TAHUN..


Alhamdulillah...HAPPY BIRTHDAY    Aqil darwisy sudah 10 tahun usianya hari ini... Semoga anak mama ini  sentiasa sihat dan menjadi anak yang soleh bila besar nanti.terima kasih Aqil Darwisy sentiasa ada dan meringankan kerja mama.
 mama  tak minta banyak jadilah anak yang baik akhlaknya dan taat pada perintah Allah. Amin












Isnin, 30 Julai 2018

makan dan makan..



ne chiken chop simpan masa beli nak bawa balik kg ari tu....baru buat hari ahad..tinggal ne aje..abis lah semua di makan..arryan pun sekarang abis dia...kalau dulu kongsi dengan kak ica....buat sendiri baru puas hati...