Followers

Khamis, 20 Julai 2017

Dugan ALLAH LAGI...INNALILLAHIWAINNAILAIHIROJIUN- 11/7/17

AI-FATTIHAH buat arwah kak ipar NORIZZAN BINTI MOHIDEEN(40 tahun)... yang telah meninggal dunia pada 11/7/17..sedih sangat tak sempat jumpa..coz dia duk kedah dan family sana nak segerakan pengkebumian jenazah...suami arwah dan anak kedua  pun tak sempat tengok..kerana di qattar..kasihan kak long(anak yang sulong) dan angah(16th) aje berserta orang kampung saja yg membantu menguruskan jenazah...semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman...amin....tolong sedekahkan al-fatihah ya...




 pic ne ita ambil dalam fb adik beradik dia oang..bukan ita yang ambil di kubur ya...
ne arwah kak ipar bersama izat (masa gemuk )..dan angah masa sihat...

dugan lagi...11/7/16

 masa ne balik keja susur keluar ikut mex kereta ita dalam keadaan berhenti..tetiba pak arab bodoh pergi hetam keta ita..daripada sebelah pemandu...menggigil juga...keta pak arab ne wira ..dah hentam keta perdana...lepas tu terus hentam keta ita...tak buat repot ciz..calar balar aje...yg buat repot keta perdana tu..coz keta kerajaan...












Isnin, 10 Julai 2017

bezy terlampau...

asalamuikum..sekarang bezy terlampau...opis dah pindah ke cyberjaya...line internet mcm duduk dalam hutan..mcm siput,,slow..