Followers

Khamis, 4 Jun 2009

FAMILY DAY DI SUNWAY LAGOON

Pada 30hb.MEI.2009,HARI KELUARGA MQA diadakan kat SUNWAY LAGOON,Pn.zita merasmikannya,seronok tapi tak berpeluang bekenalan dng family kekawan yang lain,coz masa terhad,berbanding family day dulu2 coz tidur kat hotel,diana ckap mama nanti kita tido hotel ya,aku cakap tak tido,main aje......dia ckp tak best lah mama,tapi dia yang paling seronok,dan tak penat,mama dan papa dah tak larat,ikut kan aje.....lah,bukan senang nak masuk FREE KAN. tapi kasihan kat aqil tak boleh nak main apa pun,dah undang2 sunway mcm tu,tunggu lah adik besar,nanti kita gi lagi

Tiada ulasan: