Followers

Isnin, 1 Mac 2010

hari paling malang.........

Pada ari kahmis 25hb,seperti biasa ita, akan tunggu husben ita untuk balik keja sama2.parking kat tepi jalan ,seprerti biasa.tunggu2 sampai kul 7.tak siap2 lagi.ita pun tak tahan nak buang air kuar lah ,jalan gi Amcop Mall.bila ita gi jalan kat keta balik ita tengok polis trafik tengah tulis surat cinta (saman lah tu......) aduh.......kena saman lah pulak.........biasa tak ada polis ,dah nak jadi.......malang sungguh nasib ita.....semenjak ita ada lesen ,ne first time kena saman....buruk rekod pemandu berkehmah ita........sedih tau......lepas tu call kawan kat balai polis tanya berapa dia cakap rm 150.ita cakap tak boleh kurang ke....dia ckp x.....dah lah bulan ne nak idupkan rotek dan insuran 19hb.mac ne mati......duit2 kena korek lah ASB........

Tiada ulasan: