Followers

Jumaat, 26 Mac 2010

sabtu yang malang 20/2/2010

kenapa ita cakap malang...coz semasa ita di rumah..biasalah hujung minggu...gotong royong dengan abg kemas dan vakum umah...sebenarnya banyak izat yang buat..ita duk kemas2 yang senang2 aje....sedang kemas2 kerusi jati ita yang dah lama tu patah,apa lagi macam buah nangka busuk lah jatuh...sakit perut masa itu....izat ajak gi kelinik kat umah...buat scan.....tekejut tengok beby tersedu-sedu.1st time tengok scan mcm tu...jantung baby normal tapi doktor Nurul buat surat suruh gi hospital buat CTG tengok jantung dia...kat kelinik tak ada...kat hospital terus masuk kecemasan dan di hantar ke wad bersalin .....4 kali buat CTG .dan 2 kali wat scan...baby ok tapi duk wad sampai ari selasa.....cek gula lah naik...apa tak nya kat umah buat air sirap minum...naik lah...sikit ajr 6.8....dah doktor suruh buat kat umah cek gula...kena beli alat tu...berapa harga entah.....doktor suruh control makan aje.....tak pasal2 jadi benda lain pulak....nasib2

Tiada ulasan: