Followers

Jumaat, 19 Mac 2010

scan baby

Semalam gi PPUM. bawa aqil sekali coz papa dia tak keja.ada scan(ultrasound)...aqil pun masuk tengok mama dia,heran lah dia..siap angkat baju dia ...dia nak wat gak....papa ckp tengok perut mama ada baby...dia mcm takut aje...sekarang ita dah 30 minggu dan 5 hari,yang pasti jantina baby masih menjadi tanda tanya...coz x nampak...ita tak kesah sangat coz ita dah ada sepasang dah,tapi abg nak anak girl,coz anak dia boy...aqil ,ita tanya kenapa nak anak girl dia suka tengok baju beby girl cantik2 dan comel,mcm pumpuan lah pulak laki ita ne kan....abg cakap klu laki ita kena beranak lagi sampai dapat baby girl....wah ita ckp ingat kilang ke? tapi ita nak lagi...lagi satu ok kot...sebelum 40th...nak stop.sekarang 36....ada 4th lagi.....lah ...Insyaallah itu semua rezeki allah alhamdullilah....syukur

Tiada ulasan: