Followers

Isnin, 19 April 2010

Cite hujung minggu 17/04/10

Pada ari sabtu 17/4 yg lalu ,lepas masak ita ,satu family dan adik ita ida dan anak2nya adam dan dania datang umah...ita ajak gi tengok futsal ada lawan antara kumpulan di jabatan...suami ita memang minat dan ada gak join main...tapi tak selalu...dia kata cukup org ke?nak main team ita iaitu SPONGBOB...ita cakap cukup dah org....tup...tup masa kita org sampai dlm kul 10.30...en.zabib dan jai suruh suami ita main....coz dia cakap penat...izat pun main gak lah 2 game...sakit2 lah badan dia..dah lama tak main.....apa2 pun ita seronok kumpulan SPONGEBOB MENANG....lelaki dan wanita tempat pertama...tak sia2 datang.....tapi sedang seronok2 dengan kemenangan...tiba2 anak ita diana dtg ckp...mama2 hidung dania iaitu anak ida berdarah tak henti2...bwk gi kelinik....tapi doktor takut coz kuar banyak darah beku dan doktor suruh gi PPUM kecemasan...takut kita org tengok...dalam kul 1 sampai dkt kul 5 lebih...baru selesai...doktor cakap hidung dia sensitif...tak boleh panas sangat...sentuh pun boleh kuar darah...kena jumpa pakar ENT pada ari kahmis ne.....harap2 tak ada masalah yang serius.......

Tiada ulasan: