Followers

Selasa, 7 September 2010

entah lah luahan perasaan kot..bosannnnnnnnnnnnn....

dah nak dekat raya ne...mula2 bekobar2 dah nak beraya...di sebabkan satu hal ne...hati jadi sedih sesangat...terguris sesangat dengan tindakannya.....rasa tak boleh nak terima tindakannya tu....bersabab lah ne....tapi hati ne...dah merajuk..... tak tahu dah nak pikir mcm ne lagi.....ingat ita ne tak ada perasaan ke?rasa tak ada mood dah ne....ita suka kat blog lagi berbanding FB....boleh cite apa aje....sapa nak kesah....tapi tak nak cite sangat............................cuma.......................GERAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

1 ulasan:

Don & Nor berkata...

sabo yer kak ita...
smoga hari raya ni adalah kesempatan terbaik utk kak ita memaafkan org tuu...
dan smoga kak ita akan menyambut raya ni dengan happy....