Followers

Sabtu, 1 Januari 2011

family day bahagian pentadbiran 1/1/11

 Nak ucap selamat tahun baru wat semua kekawan yang sudi baca blog ita ne..semoga tahun ne nenjadi lebih baik lagi baik daripada tahun lepas..serpeti biasa bila tahun baru mesti ada azam baru kan...ita biasa2 aje...tahun baru gak merupa kan tarikh lahir bonda tercinta HALIMAH BINTI ABDUL  ..tak dapat balik kg..tapi wish aje kat mak..hadiah akan menyusul kemudian..semoga emak sentiasa sihat dan dilindungi ALLAH...Semoga tahun ne tertunailah  hendaknya hasrat mak ke tanah suci..coz tahun  lepas tak dapat..apa2 pun itu semua ketentuannya amin..tahun baru ini di mulai dengan family day bahagian pentadbiran..walaupun ita bukan lagi warga bahagian  pentadbiran..dia tetap ingat dan ajak ita.ita pun gi lah..banyak betul makanan ,habis diet ita..tak ambil nasi lagi

ne acara makan buah timbikai..mula2 suapkan izat,lepas tu izat suapkan ita..nak temuntah rasanya..main telan aje..dptr no 2.ida no 1..tu pun izat ckp telan aje sayang..tak reti tak kunyah lama2..baru telan..

ne arisya anak yang baik tak banyak ragam..banyak tido..tu mama dan papa boleh join sukan-neka..

ne kak diana tolong kutipkan gula2 untuk adik..

ne aqil seronok dapat hadiah

Tiada ulasan: