Followers

Isnin, 10 Januari 2011

jalan2 berdua..

pada 4/1/11 cuti sepena sekolah ambil 3/1/11  (Urus kan bayaran persekolahan kak yana)dan 4hb....nak setel duit loyer rumah rm 1500..gak lah...cuti tapi antar anak kat pengasuh mcm gi keja kekonon (naik motor senang nak cari jalan gi kat loyer tu).lepas setel dengan loyer kat desa pandan..gi jejalan kat time squear ambil pic ne kalu nak gi kena bayar berapa?lepas tu gi Gm.jalan TAR..gi PERTAMA cari CD PS2 keta untuk aqil..dan gi main boling kat MID VILLEY dan Paling Best tengok Wayang berdua tenguk cite 'AKU MASIH DARA"..dah 10 th tak tengok wayang.....kekadang kita perlu kuar berdua bersama2 hubby baru romantik sikit..kalu bawa anak2 ne..selalu mood kedang hilang,anak wat hal,menangis lah,nak dukung lah,penat lah..tapi ne best lah...tingal kan anak kat pengasuh..ne harga nak main kat time squart


ne boling kat mid Velly rm5 dan kasut Rm 2.50


Tiada ulasan: