cinta hati mama

cinta hati mama

Selasa, 15 Mac 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


Assalamualaikum...(^ ^)






~banyak sungguh idea En. Ben ni~ nak join gak...

latar belakang

nama sebenar :Anita osman
lahir pada  26 Ogas 1974... kira sendirilah umur ye!(dah tua dah)

dilahirkan di Kg  Gubah, Nyalas ,Melaka....tapi banyak ikut N.S ( percakapan,logat,adat dan makanan,)sempadan dah....

anak ke-3dari 5 adik beradik

sudah berkahwin....... punya 3 cahayamata(2 perempuan 1 lelaki)

seorang yang  agak2peramah, penyayang, garang (tengok tempat lah)tapi baik hati gak lah..perasan lah pulak




profesion ada sekarang

penjawat awam di Agensi Kelayakan Malaysia (MQA)-dibawah Kementerian Pengajian Tinggi

bertugas sebagai Kuli aje...




blog favourite... kenapa?

hana (masakan)/ harlindahalim.(macam2 ada)
kerana gaya bahasa yang digunakan mudah difahami, entri menarik

serta banyak info2 menarik dan terkini





blog yang anda tak suka nak masuk... kenapa?

blog yang banyak widget... lambat loadinglah....banyak iklan...dan nak kena minta kebenaran...





impian anda terhadap blog anda

dikenali di kalangan blogger2 baru dan lama serta mencari teman2..

22 ulasan:

Norfa berkata...

salam kenalan dr ganu

mrsazrul berkata...

hye..saye asal melaka gak k..
jalan2 singgah blog kawan2.. jom terjah my blog..

http://inikehidupanku.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

.::cintabungablogspot::. berkata...

salam singgah dari segmen blog kelahiran :)


jom jenguk orang MELAKA jugak. heheh

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

mama zakuan berkata...

singgah dari blog abg ben

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

nadiemsharmz berkata...

salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

hye2...sesame orang melaka....:)

http://gulagulahati89.blogspot.com/2011/03/ben-ashari-blogger-ikut-negeri.html

PiNky@hEarT berkata...

orang penang mai terjah! =p

SiS NaD berkata...

SaLam ZiaRah DaRi SiS... DaTanG DaRi NeGeRi YaNG SaMeR... oRaNG MELAKA!~ (^_____^)V

fashah84 berkata...

salam ziarah..

salam perkenalan dr sy..

http://fashah84.blogspot.com

rohaadam berkata...

Salam perkenalan dr blog BA yer...walaupun saya bukan dilahirkan di Melaka..tapi bekerja di Melaka :-) keep in touch ..
http://momsthinking.blogspot.com

Arol Mubin berkata...

Apa khabar orang Melaka? Arol pun orang Melaka jugak. Salam perkenalan! :)

Kei Seichi berkata...

melawat blog orang melaka oleh orang melaka...
salam perkenalan...

http://geekzster.blogspot.com/

alamanda berkata...

salam perkenalan,
kite dah follow awak.
nnt awak follow kita pulak ye.
tq.

topimagine berkata...

Salam Perkenalan dari Melaka... sahabat Satu Bendera, Satu Negeri dan Satu Malaysia... hehehe

http://topimagine.blogspot.com/

anitadiana berkata...

salam perkenalan semua ..TQ sudi jenguk blog ita ne...kalu sudi lagi jadi lah ..folowers..ita baru lagi wat flower tu...kalu ita dah terjah ita dah folow lah tu .....selalu lah berhubung

Lya Colours berkata...

salam singgah org melaka =)

Opah Kentang berkata...

Hai! Opah datang jenguk2 blogger Melaka :)

aizamia3 berkata...

ok kak nita, keep in blogging, taknak cakap pape dah, nak drop by je kat sini.. tumpang lalu ye kak nita (cheh! macamler jauh sangat... kahkahkah...)

Fairus Bin Mamat berkata...

SAJA DATANG MELAWAT BLOG ORANG MELAKA.. :)

pRiNCe berkata...

selamat berkenlan...:)
prince blogger kl...
jom jadi member nak?
:)