Followers

Isnin, 28 Mac 2011

GEGAR BLOGGER BARU ~BEN ASHAARI~

GEGAR BLOGGER BARU




BEN ASHAARI







kali ni untuk blogger baru,

yang follower die 500 kebawah




kenapa saya pilih gambar tu?

saya pilih gambar En.Ben tu...macho dan hemsem...dan lagi satu ini adalah track marck En.Ben.... ,saya tak berapa suka ahli bina badan(geli tengok bongol2 dan ketul2 tu..lepas tu pakai sepender aje..he..he)......tapi En.Ben nya  badan tegap lah.....nampak padan dan sesuai dengan En.Ben..kalu En.ben buka baju..Mcm ahli bina badan tu mungkin saya geli kot...sori...


kenapa saya jadi blogger?

mula2 tu suka2..tengok org ada blog...minta kawan opis buatkan...maklum...ita ini tak reti sangat IT...blog ita dah lama..tapi flow tu baru buat...itu mcm diary ita lah semua cite masuk kan dalam blog....tapi jadi teruja bila buka blog EN.Ben....tengok org yg Flow beribu2 lemon....jadi macam best aje....tu pun ita tengok blog masakan hana.....rupanya en.Ben blog lagi glemor daripada hana,,,tu yang tertarik nak buat blog tu,


lepas dah jadi blogger ni,baru saya tahu yang jadi blogger ni amat best,lagi suka buat blog daripada FB....he..he



blog yang hari-hari saya akan masuk ......

1.hana

2.benashaari.

3.homesweethome.

22 ulasan:

H.U.S.M.Y.N.A berkata...

salam kenal...=D

Lulu caldina berkata...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

singgah c ney..;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-gegar-blogger-baru.html

Izamir Ridzwan berkata...

salam.. datang dari blog BA..

Jemput ke blog saya

www.izamirridzwan.com

NiSha berkata...

singgah ..
sy folow.. jgn luper updated..
nnti sy singgah lagi..
http://heandsheloves.blogspot.com/

Pembawa_Wacana berkata...

Salam kenalan dari blog bro ben....

lenloy berkata...

bersama-sama maju dalam dunia blogger..

aizamia3 berkata...

nak singgah gak.. tak kira.. akak tak bagi pun nak jugak... hahaha..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata...

salam singgahh!! (◕‿◕✿)
dari segmen gegar blogger baru
of course dari abg ben!!♥

semangat berblogging hari2 kena adoo!!
chayok2!!

salam kenal dari mommy weiyda
keep it up blogging ya!!‎
(◕‿◕✿)


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

mas saari berkata...

salam singgah dari segmen BA!
nak tengok gambar pilihan awak dan nak baca sebab apa awak nak jadi blogger...hehehehehe

Mizz Karen berkata...

kunjung mengunjung amalan yang mulia..kan kan...

singgah lah rumah saya juga :)

http://semanismulut.blogspot.com

nadiemsharmz berkata...

salam..jengok2 dari geng gegar BA..enjoy bloging yer!!..oyeah!

snang2 mai la cni....

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru

solo molo berkata...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

blackrosehunter berkata...

salam perkenalan..:)
gegar cni!!


Blackrose's latest entry: GEGAR BLOGGER BARU

diyana berkata...

singgah dari blog abg ben !! ^^ suka3..

jaa64 berkata...

wewitt!!!jom sini gk

http://jaa64.blogspot.com

Cikin berkata...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

Hazrina Erin berkata...

mari berkenalan^^

jom singgah (:
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

SiS NaD berkata...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

ariana's berkata...

T.kasih ziarah akak..dtg membalas kunjungan n follow balik ni..:)

pRiNCe berkata...

sy pon blogger baru...
tapi tak dapat nak join....:(
gud lark ye pada mase hadapan...
jom jadi member nk?

anitadiana berkata...

TQ kekawan sudi singgah..kalu ita dah follow tu dah singgah lah ya...salam perkenalaan..