Followers

Isnin, 20 Jun 2011

HARI BAPA ~selangor fm "BAPA KU IDOLA KU"~18 JUN 2011~AMCOP MALL

pada hari sabtu18/6/11...biasa sabtu atau ahad ita akan bawa anak2 jejalan...kebetulan sabtu tu ita ada nampak kemah kat amcop ajak lah hubby....dan anak2..rupanya ada family day..tak kan nak masuk family day jabatan org... so  ajak hubby gi lah amcop mall..sejuk sikit..kebetulan nampak lah ne..so duduk lah situ..nak tengok2 aje..lepas tu..penyampai selangor fm ne..ambil arisya...dan bergambar dengan arisya..dan mereka suruh join pertandingan..tanya hubby dulu..coz hubby ita ne pemalu sikit...so hubby pun setuju...ini untuk hari bapa..so anak dan bapa aje lah...acara kemuncak semua bapa2 potong pulut kuning...dapat lah makan pulut kuning dan rendang daging..dan penyampaian hadiah ucapan kat radio selangor fm..ne hadiah best lah dapat tv yg nipis tu..dan barang elektrik..seramai 4 org ..tu dalam radio..dan perserta datang ambil hadiah..semua remaja2..muda belia..taniah lah...ita tak pernah dengar pun selangor fm..so banyak hadiah terlepas..penganjur tanya soalan tentang selangor fm lah,segmen apa2,siapa penyampai..comform tak tahu,,,he,,he..janji anak2 terhibur..dan dapat hadiah...siapa nak bagi ya tak...yang best nya kak diana sudah berani tampil ke hadapan..dan sudi join ..dulu tak mahu..dia malu sekarang berani sedilit..syabas kak diana...


aqil pun join gak..mula2 tak bagi coz dia kecil..tapi penganjur suruh aje masuk..tak bagi hadiah pun..kasihan kat aqil...

ini perserta terakhir...

ini kak menang rebut kerusi muzik......

n 1 aje..dapat peper beg tu..no 2dan 3 dapat air 100plus aje..

ini papa lak main....papa tak reti nak berebut..org tua2...semua bapa lah tu...biasa papa ne pemalu..ita suruh aje join..seronok2..dengan anak2...baru nak...


ini masukan pertandingan PASANGAN SERASI untuk kak diana dan papa..dimana akan di tanya soalan kat anak2..pasal papa....so anak akan jawap...dalam tulisan...mcm,papa suka makan apa?.perkerjaan papa?,saiz kasut papa?,hobi papa?,sukan Papa? dan macam2 lagi lah...


ni artis haziq...bagus lah dia ne..nanyi pun best...



ini kak diana yang sudah agak berani..naik ke pentas buat ucapan selamat hari bapa kat papa dia...so dapat lah paper bag dan air 100 plus lagi...

ini arisya yg menjadi perhatian penyampai2 selangor fm..dia org suka dan pinjam arisya bergambar...


ini semua yang mejoriti kak diana yg dapat...papa dapat air 100 plus satu..main kerusi musik(kalah)..dan madu untuk tempat ke2 serasi bersama kak diana(anak)...







ini lah hadiah tempat ke 2 ,papa dan kak diana menang pasagan serasi.markah sama dengan tempat pertama..penganjur menanyakan soalan kat diana siapakah perdana menteri yg pertama?..lagi pun yg menang tu budak besar dah sekolah menengah...apa2 taniah kat papa dan diana....

ini letak dalam kereta 


 3 manja mama


Tiada ulasan: