Followers

Selasa, 7 Jun 2011

penat-penangan PUSPANITA

 Lawatan Kerja PUSPANITA MQA Ke Perlis & Langkawi Muali 3 - 5 Jun 2011....
Penatnya  Lah...
mana tak nya....pergi perjalanan mengambil masa selama 12 jam..berikutan coste MQA mengalami kerosakan..akibatnya..sampai perlis kul 10 lebih...dan balik pula sampai K.L kul 2.30 pagi....kasihan kat hubby duk risau..kekejap call dan sms  kat mana dengan ....jalan jam..adoi..genap lah 24 jam perjalanan kita org yg naik coster ne...apa2 pun memang seronok dan gila2 kita org...kekawan semua best....

semalam balik rumah kul 4 pagi...sampai K.l kul  dekat nak kul 2 gak..hantar L ke vista coz dah pagi dan hantar ida kat kota damansara..lepas tu gi makan nasi lemak femous kat bangsar...baru balik rumah hujan lebat lapar gila...sampai rumah sembang deng mak mertua cuim anak2 rindunyaaaaaa...............dan tido..zzzzzzzz.....

kul 8 pagi(dalam mood mengantuk lagi..tido berapa jam aje)tak keja nasib baik ita ambil cuti.........semua anak2 duk tengok aje mama dia aqil bangun dulu..panggil mama terus keluar daripada katil dia peluk mama..dan arisya masuk bilik terus melekat kat mama..kemudian kak diana lak.....rindu tol dia org...lepas tu hubby ckp nak bawa mak gi chek kat hospital..bawa lah mak kat hospital HKL.ita biasa kat PPUM  coz dekat dengan rumah ita..disebabkan mak mertua ..ita tak boleh dapatkan GL ..so gi lah HKL  untuk  chek gula mak dan cuci luka mak (kencing manis dia). GI .HKL..dan sambil menyelam minum air lah ita gi lah buat temujanji untuk arisya gak untuk jumpa pakar kulit pada 30/6/11 nanti..nak tengok lah ubat HKL serasi tak...lepas tu gi lah NSK selayang beli lauk..petang baru makan dol..letihnya..............ne pun rasa nak tido....zzzzzzzzzzzzzzzz.......mengantuk dan letih

Tiada ulasan: