Followers

Isnin, 25 Julai 2011

‘Temasya Kampungku’~ 23/7/11~ adalah di TAMAN WETLAND (Padang Semarak), Putrajaya

ini hari keluarga MQA bagi tahun 2011..."temasya kampungku" diadakan di taman wetland putrajaya. pada 23/7/11 hari sabtu...nak ucap selamat hari tua kepada nat dan ida osman....coz time tu besday dia org....nak minta maaf kat hubby dan anak2 dan kat bos biro kebajikan pn.zakiah..coz agak bezy dengan pelbagai hal..letih sungguh jadi ajk ne...tak sempat nak main apa pun..dan anak bersepah kat padang..kak diana pandai bawa diri..bagi abis kupon..yg di beri..agak meletihkan gak buat kat padang ne..ne 1st time lah buat kat padang..biasa kat hotel..agak mencabar..walaupun banyak kelemahan...tapi semua ajk dan bos2 kelab ..berusaha sebaik mungkin...taniah di ucapkan kepada semua yg terlibat secara langsung atau tidak....dan terima kasih kat Pn.ila ambil pic anak2 kak ita....ini   masa pendaftaran...


ini tempat pertama  (pasir berdengung)

ini tempat ke 2(pening lalat)

ini tempat 3(kampung parang kontot..kampung ita lah tu)...

ne tempat ke 4(kampung pinang sebatang)...

ini tengah bungkus kueh untuk sarapan pagi...yg dah lewat sampai...

ini aqil 

ini arisya

arisya dan papa

ini masa sebuk bungkus kueh yg sepatutnya di bungkus oleh pembekal...

ini aqil  dengan dunia car ne..tak main sukan pun...kutip gula2 aje..tu pun kak diana,dania dan adam yg kutip..dapat no.2..jadi lah...




ini bersedia nak kutip gula2 bersama kak diana

ini apa lah kak diana buat kat atas ne...

bukan main lagi buat senam arobik,,,


arisya yg terpaksa di dukung sepanjang masa coz kasut kak diana bagi cicir kat mana entah..kasihan kat papa...love u abg...

nampak tak dia asyik main car dia aje,,,

ini permainan yg ada..byk lagi....ini kak diana naik muka melecet2.....jatuh....



17 ulasan:

Ummi Ammar berkata...

x jumpa Nadia ke aritu?

Nazz@Purple berkata...

meriahnya..

Fazil Hamid berkata...

salam..meriah betul ni..
sy dr segmen luna lanun..
selamat berbloging..

Umedia Network berkata...

Da follow balik. hee. :)

Mommy Fara berkata...

Suka lah pertandingan mereka banner tu! Kampung pasir berdengung tu mmg nmpk ctk! Hehehehe....

anitadiana berkata...

ummi kenal nad ke..ada dia...sebuk dengan anis...he..he

anitadiana berkata...

nazz,fazil..nama pun hari keluarga mesti lah meriah cuma kulit rentung sikit lah panas...

anitadiana berkata...

umedia ..Tq..ya

anitadiana berkata...

mommey fara...mesti lah cantik juara..tu pasir berdengung...kak ita parang kontot...no 3 aje..jadi lah daripada tak ada...

dhiera berkata...

wah..meriah ye~ colorful pulak tu.

Cik Anita berkata...

wah mesti best!

tapi kena jadi urusetia so kurang best kot. hihi. sebab bz hal sendiri je...

YB Raz berkata...

macam best je hehehe :)

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam anita.kelakar lak ngna nama kampung parang kontot...hihi

anitadiana berkata...

dhiera.cik anita.YB raz..memang best tapi bila jadi urusetia mcm tak best sangat coz penat dan bezy..sekejap2 aje dengan family...

anitadiana berkata...

azatiesayang..memang kelakar ..tapi tu kampung kak ita parang kontot...walaupun kontot tetap meletop...he..he

cik idora berkata...

bestnye dpt maen cm bdk2..

dylan berkata...

hi diana,
tahun ni ada event macam ni lagi tak?
- dylan