Followers

Selasa, 6 September 2011

Eczema dan arisya...25/8/11

pada 25/8/11 -ita dan hubby bawa arisya ke HKL untuk jumpa pakar kulit...naik motor aje..senang paking..kat hospital kan susah..so abg aqil tinggal rumah pengasuh...di hospital di adakan sesi penerangan dan perbincangan bersama ibu bapa anak eczema yang lain,masa ita pergi tu ada 3 pasangan termasuk ita..berbincang dan berkongsi pengalaman tentang anak-anak ecema masing-masing....disamping di beri penerangan lanjut oleh doktor pakar kulit...baru kita lebih paham tentang sakit ini....so doktor bagi stok ubat dan temujanji yg baru bulan 12 nanti..banyak betul ubat kali ne..itu pun pihak farmasi bagi sikit dulu kalu tak cukup..bawa slip ubat berkenaan boleh ambil lagi.....yg bagusnya HKL ..mesra sesanggat..dengan..kita dan anak-anak..







1 ulasan:

Farah Rahim berkata...

Masya Allah banyak cream steroid doktor HKL bagi? :(((

Sedih tengok. Kebanyakan anak2 yang join group saya, ramai yang tak baik2 malah makin tinggi steroid yang diberi.

Please baca info kat blog saya. Boleh add facebook friend jika anak masih ada masalah

http://krupkrup.blogspot.com/2012/06/mengejutkan-laporan-penindasan-kelenjar.html