Followers

Isnin, 26 September 2011

sabtu yg bezy 24/9/11

pada hari sabtu 24/9/11-lepas masak ajak hubby gi rumah ida kota damansara,so gi lah ajak ida sekali...rancangan asal nak gi tesco aje..beli lah barang dapur dan barang anak...pempes dry wee wee murah lah masa ita beli tu harga dia Rm32.berapa sen tak ingat dan dapat free tisu basah 1(yg kecil)..jadi ita rembat 2 bag aje...tak ada bujet....so anak gi main gemes lah kat situ..lepas tu ida ajak gi rumah suraiti muslina buat open house..dengan pakai t-shite aje gi lah rumah su dalam kul 4 juga lah..sedapnya su masak,ada laksa(sedap sanggat kuah pekat gila),lemang,rendang ayam,pulut kuning,mee kari penuh dengan udang besar2.dan macam2 lah dan gi rumah kak ana sebelah rumah aje...yg geram nya yana dan adam merayap entah kemana..jenuh cari..sampai kita org duk tunggu kat bawah..lasak betul lah....malamnya lepak kedai buger ida..dapat buger free dan terus antar ida balik rumah dia..

ini kat tesco..


ini kat bawah tunggu yana dan adam merayap kat mana entah....

ini belah malam dalam keta..kat kedai buger....letihnya lah....

Tiada ulasan: