Followers

Khamis, 20 Oktober 2011

Physiotherapy dan klinik ortopedik 19/10/11

semalam ita ada 2 appointment,satu kat fisio dan klinik ortopedik,pukul 1 kuar gi makan bailkkkkk...punya makan nasi kandar zainol kat pj dulu..baru  gi PPUM .....ambil no kat klinik ortopedik dulu selalu ramai sanggat org,lepas tu baru ambil no kat fisio...buat fisio(zana nama nya)..baik dan lembut org ne..tiap2 minggu kena buat...rawatan hot beg(15 minit) dan aliran eletrik kat lutut (15 minit gak)...rasa macam kena eletrik dan ada sedikit geli2...dan senaman rengan...ita rasa ada sedikit kurang dan boleh lah sikit-sikit turun tangga...kalu sebelum ne kena turun 1 ke satu..sekarang boleh lah macam dulu..tapi masih terasa sakit lah.....setel kat fisio...

buat kat ortopedik punya lah lama tunggu abis fisio dalam kul 2.30petang ,pukul 5.00 baru panggil...doktor periksa sekejap aje..suruh beli ubat nama dia ARTRODAR....makan 2 bulan dulu..ita cakap ada sikit kurang buat fisio...so doktor tangguh kan dulu nak buat MRI... ita pun minta surat tak boleh buat lasak -lasak dan ganas coz hari jumaat 21/10/11 ne nak kena gi team bulding  seri 2 ke Pahang.kena gi coz kursus tak cukup lagi...so appointment seterusnya bulan satu 18/1/2012..lama lagi.....tu...

4 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

bhagian tulang kan tu..

sy pernah dlu..

anitadiana berkata...

ya yui..sakit lutut...

Cik Anita berkata...

sakit lutut ni susahnya nak buat kerja mesti sakit kan.. hurm. kalau kat umah ada masalah x eh?

anitadiana berkata...

sakit juga nita..bila nak bangun dan duduk...