Followers

Jumaat, 23 Mac 2012

menyepi pada esok pagi 23/3/12 -25/3/12

Asaslamuaikum rakan-rakan sekelian...

Mulai esok  23/3/12-hari isnin 25/3/12 blog ita akan menyepikan diri(ada org kesah ke tak...)..saja aje bagi tahu..esok puspanita MQA mengadakan lawatan sambil belajar ke Langkawi(dah tua ada lg istilah lawatan mcm ne...)rasanya kena tukar kot.....lawatan menhabiskan duit poket...saja aje..dah semua nya free...dah banyak kali dah gi..kali ne bawa si arisya(anak ita yg kecil)....semoga segalanya berjalan dengan lancar...sori juga kat kekawn ..agak bezy tak sempat nak jengah blog kekawan.....bila free-free ita datang lah..ok..

9 ulasan:

as fadhli berkata...

kk nita g langkawi ea??? lie pn g dia bwk kk ros,,heheeheh dh kirim kt dia,mcm2,,,-D

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

xpe2..settlekan keje akk dlu ea..tc tau..

izan mama mia berkata...

jgn lupa ole2 dr langkawi...semoga selamat pergi..slmt balik..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam anita..selamat membuat lawatan sambil belajar ya :D

Kakzakie berkata...

Kali ini nak beli apa pulak ye ita... coklat dah mesti tak tinggal punya.

Pok Amai-Amai berkata...

Wah! Akak nak g jln2 eh? Syoklah! Selamat jln kak. Slmt pegi, slmt smpi ye?

=D

fieda berkata...

semoga selamat semuanya kak ita..

CintaZulaikha berkata...

wowwwwww, langkawi. besttttttt..cni tgh panas giler nih kak, siap sedia yer..

~aSFaLiZa~ berkata...

ada free nti join GA kita eh

http://asfaliza.blogspot.com/2012/03/giveaway-28.html