cinta hati mama

cinta hati mama

Khamis, 8 Mac 2012

surprise buat papa oleh maksu tasya~7/3/12~

semalam maksu tasya(adik ipar)...buat surpise kek untuk abgnya..besday hubby dah lepas 3/3 aritu..ita dah bagi dah...tapi tak ada kek lah..so maksu dah gaji  , maksu beli ice blended,ayam goreng dan hadiah....siap simpan rumah jiran...terkejut lah papa...ita dah tahu...buat-buat terkejut lah..coz kek tempah kat kawan..sesiapa nak tempah boleh cari di FB (siti Nor)..duduk di shah Alam..sedap dan best.....ita selalu beli kat dia aje..TQ siti terbaikkkkkkk ok...layan aje gambar...tapi tak berapa nak best coz jiran bawa rumah meninggal dunia....lepas tu gi lah ziarah kat surau...papa tunggu jenazah di bawa ke kubur..semalam hujan lebat gila.....basah-basah lah baju ...






                                                budak sebuk yg tak sabar
                                          kak diana  yg sibuk juga...bawa kek dengan tasya dari rumah jiran...
                                                    kena buka baju abis kena coklat nanti...
                                                          aqil makan kek pakai sudu..tak nak pakai tangan..
                                           muahhhhhhhhhh..sayang papa...

8 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

wah,kek..nyum2..

mama4A's berkata...

nampak sedap kek tu.. tk pernah lg order ngan siti Nor.. insyaAllah nk try la satu hari nanti..

sedapnya... dugaan org tgh detox.! hehehe

Aida78 berkata...

maklang time kasih bagi kek memg sedap sampai budak dua org ni makan x cukup...

Nur Zulaikha berkata...

akak..nak sikit blh tak?huhu
mmg terbaiklah kek tu

Tanpa Nama berkata...

bebudak kalau dapat makan kek coklat memang sukaaaa!

ikhlas,
Anita.

IntaNBerliaN berkata...

cantik design kek tu.. siap chelsea lg ;-)

fieda berkata...

wah..rezeki ye..

mamaNoriz berkata...

cantik nye kek!!!

bestnye, semua hepi :)