Followers

Khamis, 5 April 2012

arisya menang ....beby ceria anjuran biro cafe MQA......

Alhamdulilah syukur ...arisya menang beby ceria ketegori B(umur 13 bulan -24 bulan)...tq pada semua terutama shah yg rajin ambil pic arisya masa gi langkawi ari tu,terima kasih kat jai dan tie memilih pic untuk ita gi cuci di kedai gambar dan biro cafe dan juri-juri..dan tahniah kat semua juga....semua baby comel-comel belaka...nasib aje lah kan ......cite arisya kat sini  beby tua

ne kumpulan B(13 -24 Bulan)...


                                                kumpulan A(dari baby -12 Bulan)

                                                        suka sanggat siap jelir lidah lagi...
                                                            aqil pun sebuk juga..bagi dia touch screen tu...

                                                ini patung - arisya buat kuda-kuda..abis di penyek-penyeknya...
                                                   ini lah hadiahnya juga...kak ita suka boleh guna....
...sori kakawan bloger... internet kat opis baru ok aje  ne..dah 3 hari tak boleh...so..sabar nanti ada masa ita singgah ok..ne nak gi hotel ada APC(Anugerah Perhidmatan Cemerlang)..tengok kekawan dapat..ita tak dapat...tukang makan aje..he..he

13 ulasan:

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ berkata...

comeinye dino tu...

Kakzakie berkata...

Ha... kan abetul kakak kata boleh dapat. Tahniah dari kakak. Tumpang gembira juga nie...:)

Pok Amai-Amai berkata...

Wahhhhhhhhh! Rezeki Risya la kak! Bestnya patung dino pink tu. Nak pinjam bt tido ley tak? Heheheh....

mama4A's berkata...

tahniah kak ita.. mmg ceria.. :)

izan mama mia berkata...

arisha mmg patut mng pon sbb dia mmg comel....terutama tang mata lentik dio tu....tahniah yer...

deno berkata...

wah!!! tahniah3!!! bertuah betul arisya!! :)

CintaZulaikha berkata...

mak aihhh besornya dino...hehhhe. untung arisya..

Aida78 berkata...

kene banjerk mak shah n mak ijan ni sbb jadi fotohgrafer...

IntaNBerliaN berkata...

tahniah.. rezeki kan... hadiah2 pun best je.. saya yg tgk ni pun berkenan..hehehh

Rozita berkata...

memang ceria dan comel! tahniah!

Zana Adieyza berkata...

tahniah!!! comel la hadiah tu..

arisya, kamu mmg comel!!! meh auntie zana kiss cikit, mmmuuuuaaahhhhh

fieda berkata...

wah...bestnyer dapat hadiah ipad tu...tahniah comey..

mamaNoriz berkata...

mmg dia layak pun!

comel sgt!!!

tahniah kak