cinta hati mama

cinta hati mama

Jumaat, 10 Ogos 2012

biskut raya maksu musnah~9/8/12~

semalam maksu,adik ipar dah berapa hari menunggu kuih raya iaitu biskut-biskut sebanyak 4 balang,balik aje kena gi ambil kat pejabat pos ,dekat kat rumah tu,bila buka aje kotak tu...punya lah sedih semuanya hancur-hancur dan pecah,dah jadi mcm serbuk,pakai pos laju,punya lah sedihnya adik ipar,terus buka bagi makan,yg bestnya dah taruk kain banyak..,lepas tu pengirim siap bagi kain tudung,telekung,dia sedekah kat adik lah,tasya anak yatim piatu ,ita cakap tak pa lah beli aje lah yang lain....macam mana ya org berniaga online hantar kuih yg org oder....ita tak pernah beli kueh online ne,kalu benda lain tu ..selamat aje...ne tak selamat lah kan...biasa oder kat kekawan atau gi kedai borong aje lagi murah...

11 ulasan:

ummiarissa berkata...

oh sayangnya ye..kuih raya hancur...saya tak pernah beli kuih raya online...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

kuih apa kak? kalau lembut sgt mmg hncur even kt dah guna bubble wrap.

Rapunzeel Cikilolo berkata...

pulak. tak sesuai pos laju kot...

Eye_nee berkata...

Dah bukan rezeki kan...kena beli yg lain lah nampaknya ni...

yusuflaili(Goku) berkata...

Laaaa ruginya!!..inilah masalahnya bila manin post2 ni..atau lain kali kalau kita nak post benda2 mudah pecah ni kena bagi simbol mudah pecah kat luar bungkusan tu.

cik dila berkata...

sedih nya.. tp tula, kalau biskut2 ni kan cepat hancur. takde rezeki la tu. sabar la ye. beli br la nmpk nye..

Kakzakie berkata...

Kesiannya tapi memang kakak rasa risiko tetap ada sebab kuihkan jenis fragile...

izan mama mia berkata...

mesti biskut tu gebu sangat kot...

Wanieys berkata...

sayangnya kuih2 tu...xder rezeki tu...sabar jer la k

IntaNBerliaN berkata...

siannya... bskut raya mmg selalu hancur kalu pos sbb dia lembut..

Che Rosliza Che mat berkata...

sayangnya...mungkin biskut tue lembut sangat tak pun jatuh..manalah kita tahu..