Followers

Selasa, 28 Ogos 2012

Mandi manda & membakor di pantai puteri Melaka~23/8/12~

Pada 23/8/12 ajak along membakar dekat rumahnya ,coz rumah along dekat dengan laut dalam 10 minit aje.ingat nak beli kek nak sambut besday aqil,tapi tak jumpa lah kek nya..so bawa lah mandi manda dan bakar aje lah kan,along bawak daging kambing,kuah asam,kita org bawa ayam ,ikan caru,sotong,kerang,dan sosej,mangga muda,nasi dan sayur pucuk cemperai...sedapnya...belah malamnya pulak yang lelakinya gi memancing,kita orang tido,kul 4 pagi,dia org balik terus balik kampung..mengantuk tau...ikan satu pun tak dapat...penat aje yang dapat...



                           




                                      bebudak kalu dah jumpa air tak ingat dahhhhhhhh.....



                                    antara makanan yang dibakar,hubby ita pun tukang bakar sama juga..
                                    paksu yg datang lambat..gi cari umpan nak memancing malam nanti...



macam mana mainan tak rosak budak tua yang naik..he..he..jang marah ya..


                                cantik sungguh bila nak malam...ne nak nak balik...

3 ulasan:

izz iizza berkata...

wahh ni lagi best dpt berkelah tepi pantai siap ada bakar-bakar lagi..best..best..:)

Wanieys berkata...

wah dpt berkelah mcm ni bestnyer...seronok jer tgk

IntaNBerliaN berkata...

seronoknya.. keluarga kak ita sentiasa nampak eppy n sellau ada mkn2 :-)

P/s : akak, nanti hubby dah bank in br sy inform yer.. sorry tau, sbb mlm2 sy tertido awai, tu yg lupa nak inform hubby...