cinta hati mama

cinta hati mama

Khamis, 13 September 2012

nak minta tolonggggggggggggg ne....

Tak tahu nak cite apa sebenarnya..kak ita cuba nak up-load gambar cakap kuoata dah penuh..dan tak reti nak buat macam ne...dah banyak padamkan pic-pic dalam blog masih tak boleh sesiapa boleh bantu..tolongggggggggggg kak ita...

10 ulasan:

zorro berkata...

kalau sudi follow la blog saya
tq ^^http://blogzorroxx.blogspot.com/

CintaZulaikha berkata...

aikss mmg boley penuh ke, bukan tader had er???

izan mama mia berkata...

hai kak ita...padam kat album picasa...kalau kita nak uplod gambar,...adakan tulisan biru album picasa,...masuk link tu,..padam laa..kat situ,..insyaallah pas tu boleh dah uplod gambar baru..cubalah...

Che Rosliza Che mat berkata...

betul apa yg izan tulis tue...upload picture tiada limit...

Ceni berkata...

hebak sungguh mak ita sampai penuh gmbr tuuu....

anitadiana berkata...

tak reti kak ita ..nak buat mcm ne..dah lah buta it ne....sedih tak boleh nak up-date ne...

izan dan che rose tak reti...

ceni..banyak sangat kot gambar dalam blog ne...

Eye_nee berkata...

Tak dapek nak nolong der Ta oii..akk pun tak reti...

fiza berkata...

Tak reti lah kak sbb tak pernah kena.

aizamia3 berkata...

tanya en. google camne nak wat.. nak ai ajar ai bz teramat (eleh macam tau..).. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

eh naper jd mcm tu..ada had ker upload pic dlm blog..asenya no limit kan