Followers

Selasa, 23 April 2013

arryan...







nak cite pasal suntik aryan masa 3 bulan ari tu 19/4/13.....berat arryan dah  6,3kg..panjang 60cm dan lilitan kepala 40.masa nak kena suntik tu menaggis lah sikit...arryan nak tido masa tu kena lah suntik menaggis lah sikit..anak mama kan kuat...alhamdulilah setelah 3 kali suntik arryan tak demam...nak

masukan pic dalam blog dan fb tetap susah...pic yang ita copy dalam Fb aje yg boleh masuk dlm blog..tak bestnya tak ada pic..sesiapa yg reti tolonggggggggggggg....

2 ulasan:

lizz berkata...

bagus aryan tak demam...saya cukup risau demam...kalau time gi cucuk anak dedulu

aizamia3 berkata...

moga aryan sihat selalu hendakNYA.. ;)

psstt: ntahlah k.nita.. kalau guna dari pc mmg slow ya amat.. buat kat umah baru boleh, tu pun macam siput.. :(