Followers

Khamis, 27 Jun 2013

Happy birthday kak diana ke 12tahun 27/6/13

HAPPY BIRTHDAY buat kak diana yg ke 12 tahun,semoga membesar menjadi anak yg solehah.... pejam celik rasa kejap aje masa berlalu.....kak diana anak yg paling mama sayang..coz mama banyak kongsi cerita susah senang bersama nya..buat lah apa pun...yana tetap di hati mama tau.. .mama sayang sesangat kat kakak,semoga kak diana menjadi lebih matang dan saling sayang menyangi adik-adik,dan menjadi kakak yg paling best ok.....mama nak kak ubah perangai dan jangan ikut kawan-kawan yg tak betul..mama tahu kak diana anak yg baik .....amin...

mama sedih..apa yang mama rancang untuk birthday yana semua tak jadi...mula -mula ingat hari sabtu ne nak balik melaka.nak bawa mandi kat A'fAMOSA MELAKA,penat kumpul harian metro ,dapat lah tiket free last minggu ne lak tu..nak masuk ramai-ramai agak mahal lah kan...anak ramai ne kena jimat lah kan....lepas tu belah malam nak makan kat stimboot kat api-api stimboot...kak yana ada apa entah kat sekolah masuk hutan petang jumaat balik ahad petang...tak pa lah nanti kita ganti ya kak yana..mama bawa adik-adik aje gi mandi...mama singgah kat sekolah sing buku rekod kak,kalu sempat gi buat ic..yana kan dah 12th..kejap aje anak dara dah ....mama sayangggggggggggg kak tau...mama nak kak baca ne nanti...


3 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kiranya perancangan ita clash pula dgn sekolah punya program ye. Tak apa ada masa ke tempat lain pulalah

Happy birthday buat anaknda diana

aizamia3 berkata...

selamat hari lahir Diana.. ;)
moga sentiasa sihat dalam menjalani kehidupan seharian..

psstt: K.nita.. kejap je kan masa berlalu.. dia membesar dari zaman LAN ke MQA kan kak.. ;)

lizz berkata...

happy birthday kak diana moga panjang umur murah rezeki n cera2 selalu tau...