Followers

Selasa, 18 Jun 2013

papa yang rajin layan anak-anak mandi manda di PD

ne pic masa ita ada kursus di ANCASA ALLSUITES RESORT & SPA,PORT DICKSON pasa 14-16/6/13-,ini lah 1st time MQA bagi bawa family bila kursus..sebelum ne ..kursus kena syer bila dengan kekawan....masa gi ne papa lah rajin layan anak mandi kolam kat hotel aje...hubby ita orang PD..so tak lah seronok sangat,balik kg huby sendiri lah kan..so laut tu tak gi lah...balik PD..family hubby datang melepak kat hotel aje...buat si arryan ne 1st mandi kolam ..punya lah seronok sangat sampai tertido..kali ke 2 mandi..tak bagi dia mandi terus monyok aje...si kak arisya dan aqil sampai dah hitam lah..dok mandi tegah panas..papa layan..daripada tengahari sampai petang...tq papa rajin layan anak dan jaga anak sepanjang syg berkursus..harap MQA akan buat lagi kursus boleh bawa family lagi ..tapi tempat kena tempat lain lah kot...PD tak berapa nak syok...























6 ulasan:

Qashmere berkata...

Saya pernah stay dekat sini dulu..

Kakzakie berkata...

Anak-anak seronok ita. Betul kalau dapat pergi dgn family walau utk berkursus tapi happy macam makan angin.

ppst: suka tengok arryan

faraherda.razalan berkata...

Mcm nilah sonok. Taklah boring kursus kite sorang je...

aizamia3 berkata...

anak2 pasti paling seronok.. ;)

Ayin mm berkata...

budak2 mmg suka mandi kolam... kengkadang kita rasa tak best. bila tanya dior, jawapan "besssstttttttt'.. comey sangat arryan :)

izan mama mia berkata...

wah seronok nampaknya mereka berendam