cinta hati mama

cinta hati mama

Isnin, 2 September 2013

merdeka 56 th- Dataran Merdeka~ 31/8/13~








Pada hari sabtu pukul 7pagi ,hubby dan anak-anak bersemangat untuk pergi ke Dataran Merdeka, dekat aje dengan rumah..hubby bawa motor aje..senang nak paking kan...Biar anak-anak tahu dan merasakan Kemerdekaan..bersemangat Aqil dan Arisya bawa bendera Malaysia,Dan aqil siap nak bawa topi yg di buat di sekolah Tadikanya.....balik dalam kul 11 tengahari...seronok dengar aqil dan arisya bercerita tentang apa yang belaku kat dataran merdeka,dengan pelbagai pertunjukan ...meriah lah kan walaupun panas..mereka tetap seronok..ita tak gi tak larat...ita duk rumah aje  dengan si Arryan ...masaklah ..buat nasi lemak aje..sambal udang,ayam goreng,cendawan goreng,dan tahu dan fish ball lebih buat stemboot kat opis semalamnya....petang  nya gi rumah kawan opis Tie kat Pandan Pedana..tq tie..siap tie bekal kan nasi dan lauk pauk..tak payah masak mlm dah...sedap sangat...






kat bawah ne ada kuiz dan teka silang kata program Kenegaraan anjuran pusat sumber ..dapat saguhati aje..dapat baucer MPH bernilai RM20.00..jadi lah..tak pandai buat selogan...

4 ulasan:

kesoma rai berkata...

ruginya.. nape tak boleh masuk gambar kak?

izan mama mia berkata...

dah tgk gambar kat fb kak ita....ehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani pagi merdeka tu kata nk juga g tgk perbarisan sekali qalief bgn lambat daaa hihihi

aizamia3 berkata...

tu ler pasal kak..
dah cuba still tak boleh lagi nak upload :(