Followers

Isnin, 3 Mac 2014

happy birthday papa hari ne ~03 /03 /14

Alhamdullilah,….syukur…..selamat hari lahir untuk yang tersayang Mohammad Sharrul haizad. Hari ne 03/03/.dah tua dah papa…..he..he.. dah 27th dahhhhhhhhhhhhh......semoga dipermudahkan segalanya, diberikan kesihatan yang baik,dibukakan pintu rezeki .Terima kasih kerana menjadi suami.,kawan,papa yg terbaik ….. Ya Allah,berilah Suami ku ini keberkatan dalam hidupnya, senyumannya yang membahagiakan, peliharalah dia kerana kami semua sayang padanya.love you papa…



ne buat malam nya..papa balik keja..buat lamb chop dan chicken chop,beli kat kedai frozen,sos black peper buat sendiri,perapan pun buat sendiri...sempoi aje lah...papanya lamb chop dan chicken chop makan dengan nasi..tekak melayu lah kata kan..papa ne..anak anaknya chicken chop aje ..ita pun tak suka kambing papa aje 1 orang,buat 2 keping kat dia...


                                   ini papanya...
                                   ini yananya..sos tu agak pedas..lada hitam
                                   ini aqil nya..potong dua bg dengan arisya..
                                        ini lah time makan semua nak duduk kat depan tv....

hadiah kan papa biasa-biasa aje..harap papa gunakan sebaiknya....

2 ulasan:

Fazil Hamid berkata...

selamat hari lahir...semoga panjang umur dan dipermudahkan rezeki...

Kakzakie berkata...

Walau agak lewat kakak nak wish juga happy belated birthday buat suami Ita..