Followers

Khamis, 29 Mei 2014

MQA Team Re Charge @ Taman Negara Pahang ~23-25 Mei 2014~

ALHAMDULILAH...syukur abis sudah siri 3,kursus ne di buat di Taman Negara.agak lasak buat ita yang comel lagi kuit ne..mcm nak pengsan turun naik tangga...malam pertama ada night jungle walk@ Tahan hide with nature guide...ita group 7 (yang last sekali)....alhamdulilah juga..ahli-ahli juga sangat spoting..dan banyak memberi semangat..ita selalu berhenti-henti..penat kan...hari ke 2 ada jungle trekking dan conopy walk ita buat juga dengan sokongan kekawan ita yakin boleh....petangnya jumpa kaumorang asli..masa ne kaki ita kream....dan hari yang last ada explore race..kumpulan ita iaitu kumpulan 2..dapat tempat yg last no...4..jadi lah suka-suka ..dan kaki sakit,lutut pun..tapi  best..cuma ita tak  senaman  pancit lah keja nya aje...





















Tiada ulasan: