Followers

Selasa, 16 Disember 2014

i-city shah Alam~13/12/14~

13/12/14~ bawa anak anak dan family adik gi mandi-manda kat I-city Shah Alam,bebudak ne seronok main air lah kan... tiket free ,kumpulkan kepala harian metro,kat opis banyak bos baca harian metro..izat pun memang beli..so kumpul dan tukarkan...jimat lah kan..nak masuk pun mahal anak ramai ne..kena lah fikir jalan yang menjimatkan......so masuk free...boleh lah belanja anak-anak makan sedap sikit kat KFC...(tu aje yang dia org suka)...Tq metro...layan kan aje lah anak-anak...masuk kul 10 pagi -keluar kul 1 lebih.....

Tiada ulasan: