Followers

Jumaat, 12 Disember 2014

baju arisya lah pulak....

idea asalnya nak buat pokok kat arisya,lepas tu buah labu....sudahnya tengok dalam gogel LADY BIRD ,mcm cantik aje..so gi lah cari kat old town PJ,beli barang rm19.90.boleh lah daripada nak jahit bagai mcm aqilnya.dah tak sempat lagi berapa ari aje...puas hati juga guna apa yg ada aje..baju dot-dot tu,memang baju arisya,dengan seluar leging...yang penting arisya confiden naik pentas tanpa mamanya kena naik sama..so arisya berjaya ne 1st time buat arisya naik pentas dengan jaya dan arisya 1 org yg naik pentas dan berposing dan akhirnya arisya berjaya....itu yg ita mahu supaya anak tak malu-malu kucing...menang atau kalah tu biasa lah adat pertandingan...

Tiada ulasan: