Followers

Isnin, 21 September 2015

Nasi arab~Best buat Jadi~20/9/15~


Ahad lepas buat lah Nasi Arab..beli 3 kotak...syer2 dengan kawan-kawan opis beli dapat murah beli borong...kalau beli 1 org harga sekotak jatuh Rm15.beli borong sekotak jadi Rm11..so jimat lah 4rm...beras dia siap sekali panjang...ita ikut sukatan nasi tu 4 pot lah..ikut aje mcm kat kotak tu arahannya mesti jadi nasi pun cantik aje....siap goreng papadom, buat salad dia,kuah dan hubby buat air nenas lagi terbaikkkkkkkkkk lah...ada lagi 2kotak nak try buat rumah mak masa hari raya haji ne nanti...kalau nak kat kotak ne ada blog dia dah boleh wassap kalau nak oder..memang berbaloi...sedapppppppppp..selamat mencuba...











Tiada ulasan: