cinta hati mama

cinta hati mama

Selasa, 12 September 2017

door gift khatam AL-QURAN AQIL DARWISY~11/9/17

Semalam bawa balik paper bag lebih icanya dulu buat doorgift untuk majlis khatam AL-QURAN Aqil darwisy pada 15/9/17-di buat dirumah ustazah(tepat Aqil mengaji)...saja aje bg seronok kat kawan-kawan mengaji aqil...sendirinya majlis..sendiri kena buat ya aqil..dan ica pun tolong juga...masa ne papa dan adik arryan balik PD..so senang nak buat..

beli barang ne kat kedai borong di MK SNACK FOOD. di pj..ok lah semua rm50.barang-barangnya...
~Landon  Layer cake,wafer cloud merah dan putih,sumi, asam, dan gula-gula lolipop..ada 6jenis aje...buat 35 bungkus..lebih tu dia bg kekawan dan anak-anak jiran...





3 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

ok sgt hrga tu kan kak..

Kakcik Nur berkata...

Alhamdulillah...

szemoga Aqil dan adik-beradiknya terus cemerlang dunia dan akhirat. Aamiin... :)

Nora Karim berkata...

Alhamdulillah... moga murah rezeki anak-anak... :)