Followers

Isnin, 15 Ogos 2011

cerita hari sabtu 13/8/11

ita nak  cerita tanpa gambar..ita suka baca blog yg ada gambar2 tak lah boring sangat...kali ini ita bercerita tanpa gambar coz hp hubby yg ita biasa guna dah jahanam jatuh melantun-lantun kat tangga tempat hubby keja.so memusnah ita nya mood nak beblog...

 pagi -kemas rumah,basuh baju,cadar dan selimut,seterusnya masak,menu ne..sup kaki ayam,ikan tongkol buat sambal,kangkung goreng,

tenggahari-gi ke chok kit dan jalan tar..nak pengsan ramai sangat org..beli baju arisya dan barang sikit.hujan punya lah lebat...

petang-gi Amcop mall-setiap minggu ada artis berbeza akan membuat persembahan..beli kasut arisya.
balik rumah goreng mee goreng dan buat cekodok pisang.letih sangggggt....dan sakit kaki......

3 ulasan:

Mommy Fara berkata...

Tapikan...Kak Ita rajinnya jalan smpi ke Chokit! Klu sy, idak le...

anitadiana berkata...

malas gak fara ne 1st time gi chokit bulan puasa..sebelum ne tak pernah...tapi memang murah2 lah baju arisya yg kecil tu..baju kurung rm10 aje..kain cotton...tak pernah jumpa..kalu untuk si kak diana 3 pasang Rm 100.ok lah...kak ita tempah dah sedondon..cuma tambah2 aje sikit...

ArELeEz berkata...

rajinnye masak! cayalah!