cinta hati mama

cinta hati mama

Selasa, 27 September 2011

alhamdulilah....................

pagi tadi datang-datang aje..tengok2 jumlah follower sudah ke angka 500 ..seronoknya...dulu memang tak  pernah buat pun ruangan followers ne..coz anggap blog ne mcm diary lah kekonon nya tak nak bagi orang baca...walaupun blog ne dah lama lah juga..tapi ita tak lah reti sanggat bahagian IT ne...lepas jiran depan ne (mas)..duk ajak join segmen En.Ben...baru lah terbuka minda ne..menjelajah blogger-bologger di alam maya ne...kalu tak buka macam tak syok aje..biasa dulu baca  blog kawan opis aje..sekarang berkembang lah sikit...di sebabkan ita rasa seronok hari ini ita nak bagi sedikit gift kepada followers no yg 500..yg gambar senyum tu..kawan acu..ke apa? ...kalu baca ne bagi nama dan alamat ya...saja aje..org lain berpuluh ribu..ita baru aje 500..tetap bersyukur kerana sudi singgah blog yg tak seberapa ne..sudi bagi komen..dan sembang-sembang kat ruangan chat tu...terima kasih kepada semua blogger..harap kunjung lah selalu ya....


P/S:kwn acu kak ita masih tak dapat e-mel tu..boleh e-melkan kat facebook kak ita tak...sorry..

6 ulasan:

farahin nasir berkata...

wahh. da bnyakk.. tahniah2.. :)

anitadiana berkata...

tak lah banyak mana farahin org lain yg berjaya puluhan ribu...ne pun dah alhamdulilah...syukur...

aizamia3 berkata...

a'ah ai pun tak perasanler kak.. ;)
bila dah ramai kawan.. jadi seronok.. macam2 idea boleh share.. ;)

anitadiana berkata...

betul2 tu mas..nak ucapkan terima kasih lah kat mas coz mas yg mengalakkan akak join pelbagai segmen dan buka ruangan followers ne dalam blog..dulu tak pernah buka pun...sekarang mesti nak buka kekawan dan sembang2 kat chat box..tu..

Aida78 berkata...

amboii2 jiran rancak borak..

anitadiana berkata...

biasalah makcik..borak dalam blog aje..he..he