Followers

Selasa, 27 September 2011

hadiah besday daripada biro sosial & kebudayaan MQA (semalam)

besday ita dah bekurun dah ..hari jadi kejadiannya pada 26/8..tapi... hadiahnya semalam dapat ..apa kes?..apa-apa pun..TQ lah biro sosial & kebudayaan MQA..best dapat buku..boleh tukar2 dengan kekawan lain ..suka ayat2 kat penanda buku

"Awan bearak ceria tiada titisan hujan,
pohon melambai tanda sokongan,
Ku susuri perjalanan bertemankan senyuman,
Di hari lahirmu sahabat,
Dedaun berguguran,
Membuktikan kedewasaan,
Walau tanpa madah dan hadiah,
namun cukup untuk mu.......
Sekadar ucapan......Selamat Hari Lahir,Iringan doa dihulur,
Bersyukur kepadanya,Atas nikmat usia.....best kan..kak ita suka,suka..


 ...nak komen sikit lah kak ita dah tak duduk bahagian pentadbiran dah 3 tahun dah..kak ita kat bahagian Audit Institusi.

                                                                                                                 



ini dia buku dia
tajuk:Buat jangan tak buat....(buat apa jangan tanya belum baca ok)
                               penulisnya:Dr.Hm Tuah Iskandar al-haj....
bila nak start baca...belum ada mood lagi..buku motivasi ..tu .....lambat lah sikit nak baca..kalu novel..satu hari abis dah..he..he..jangan  marah ya biro....

2 ulasan:

Azura berkata...

wah2 bestnya dapat adiah.. happy belated bestday la kalau mcm tu :) hehehe

anitadiana berkata...

ya lah cikgu zura..lambat dah...kalu time besday tu seronok lain lah sikit kan...lagi pun time tu kak ita dah balik kg..nak raya..he.he