Followers

Isnin, 12 September 2011

arisya hari ne....

anak dara ita ne nampak dah besar dah kan ..rasa mcm sekejap aje....banyak benda arisya boleh cakap..rasanya arisya lagi cepat cakap daripada aqil....dan suka buli abg aqil (yang hati ada taman tu...)








5 ulasan:

Mommy Fara berkata...

Kak, bape umur Arisya eh? Cptnye belajar ckp.

Cik Anita berkata...

alah-alah arisya...mesti tak boleh diam si comel ni..hehe

anitadiana berkata...

fara baru setahun 3 bulan tak lah pandai mana..tapi mulut arisya ringgan ..kita ajar ..senang ikut...bolah lah paham sesikit....

anitadiana berkata...

betul tu nita memang tak reti duk diam bukan nak duk belakang...bila duk depan semua nak kisai...

w.n.h berkata...

bestnya n jeles tengok orang ada baby....bila la nak merasa ada baby cute cam ni....huhu...
best kan kak dah ada anak...mcm2 boleh buat ngan dia...suka2...