cinta hati mama

cinta hati mama

Selasa, 13 September 2011

Jamuan hari raya MQA~13/9/11

hari ne pada tengahari ne ada jamuan hari raya MQA di tingkat 15(Seri Kayangan Ballroom)...
tak berapa syok sesangattttt......




ini antara hidangannya

ini ahli muzik..yg menhiburkan 

ini separuh AJK yg terlibat..suka tengok..




ini ita dengan pengantin baru jai

ini geng mak buyung su...

ini su,gee dan shima yg termenung...

ini semua dah kekenyangan lah ne...

dengan geng lin,kak normah dan shima

  




   

ini geng sama meja..he..

11 ulasan:

ainhany berkata...

salam syawal ita,

syoknya raya
maaf zahir batin

anitadiana berkata...

selamat hari raya ainhany..semalam tu tak berapa nak syok..makanan tak beberapa nak best..tq

Cik Anita berkata...

kenapa kata tak syok tu Kak Ita? Nita tengok cam best je...

ZaNa aDieyZa berkata...

salam kenal kak ita.. thanks sudi follow blog zana & sudi drop comment kat blog zana..

meriahnya jamuan raya ni!!

Mommy Fara berkata...

Kak, np open hse tu akak kate mcm tak bape nak syok? Sy tgk, meriah je...

PUANSTOBERI berkata...

skang ni seme up citer majlis raya opis kan. sana sini org wat majlis raya opis. Huhu :D

BLADE EDGE berkata...

selamat hari raya akak.. thanx 4 follow :-)

anitadiana berkata...

nita dan fara..kita org buat2 meriah sebenarnya makannya semua hampah..rendang deging dalam gambar tu masin sesanggat..mcm tumpah garam...banyak lah semua tak betul ne...dan akibat itu juga staf separuh opis sakit perut dan ramai yg mc sakit perut termasuk kak ita..tapi tak mc lah..ne pun sakit lagi...

anitadiana berkata...

zana dan blande sama2...nanti kak ita singgah blog awak kejap2 lagi ya...

PinKy MoMMa berkata...

masing masing ramai tunjuk mood raya kat opis..bestnyer hehe..meriah!

kite rasa kt umah je kak ita huhuhu..

anitadiana berkata...

tak pa lah pinky momma lagi best apa kat rumah...lagi meriah...he