cinta hati mama

cinta hati mama

Isnin, 12 September 2011

open house 10/9/11(bezy sampai malam).....

pada hari sabtu banyak undangan open house..so rumah pertama rumah kak ipar ida..rumah kak ju kat puchong...masak sepecial laksa..sedapnya laksa kak ju..lepas tu gi rumah zura dan kembarnya di Bandar Saujana Putra,janji dengan jai...jumpa di rumah zura dan rohaida lambat datang......dan terus gi ke desa mentari di jalan kelang lama...3 buah aje..tapi petang2 jalan jem...malam pulak gi cafour tropikana..beli barang sikit keperluan...susu dan pemper arisya..dan lepak sampai malam kat kedai buger ida..makan durian,ayam panggang ,dan buger free ida kasi..TQ makcik..


ini rumah kak ju..anak-anak suka main dengan kucing..kecuali kak diana..penakut kucing...






ini rumah zura pulak ;masakan nya laksa gak,mee hoon goreng,nasi ujan panas.rojak buah.bubur cacar2,buah tembikai,ketupas palas,rendang ayam...dan banyak lagi lah...














ini sekitar rumah yan...selalu gi rumah yan ne..sedap2 dia org masak...laksa gak,mee hoon sup,kueh raya ,dan ada kelainan sikit air kasih sayang (ke apa tak nama dia...kita org datang baru yan buat kan)... dan jeruk buah sentol..yg ita tak pernah makan ..biasa makan yg fresh...jumpa mak buyung sikin,dan saripah noor azian...Tq for duit raya...


kakak diana yang syok menyedut mee hoon yan yg sedap.....dekat makcik rohaida




ni pic lepak kat kedai buger ida Damansara

arisya yang berebut kerusi dengan abang aqil..(arisya lah yang menang)...


ini aqil makan duria..ne memang hantu durian



ne abang yg baik(dalam hati ada taman)...


P/s: sorry kepada kawan seorang ne hasnida ,tak gi rumah dia open house  11/9/11-pada hari ahadnya..coz dah letih jalan dan nak kemas rumah...sori nida.....




2 ulasan:

Mommy Fara berkata...

Seronoknya akak berjalan-jalan g open house. pic2 kat umah kwn akak yg nama Zura tu....anak-anak akak msg2 dah kekenyangan ke? terlantar lesu je kat akak. Hehehehe...manje2 lah diorang nie. Geram tgk! Paling sy geram bile tgk si Aqil. Rs nak peluk kuat! Debab montel!

anitadiana berkata...

kak diana yg mkn banyak aqil dan arisya tak makan pun..kak diana mulut tak ada insuren..dia ckp apa lah kawan mama ne semua laksa...geram tul kak ita..malu tol...