Followers

Selasa, 25 Oktober 2011

cuti memasak...

sejak ita berkursus pada hari jumaat sampai sekarang ita cuti memasak,memandangkan kak ipar (kak hubby)dan family dia  ada di rumah  untuk bercuti,so ita pun cuti lah memasak, dia nak masak dan jaga anak-anak ita.so tak ada lah post-post masakan, terpaksa lah beli makan, mahal juga makan kat luar ne...1 hari makan dekat nak rm 20 gak lah untuk hubby dan ita...sarapan dan makan tengahari...lepas ne kena masak gak..bila kak ipar nak balik esok..tapi seronok gak dapat cuti macam ne...he..he...TQ kak lang....

8 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

wah..baru nk tgk masakan akk..

Fara berkata...

Tak apa kak. Sekali-sekala cuti masak. Rehat dan manjakan diri. Tapikan kak, rindu gak dgn gambar lauk-pauk akak. Hiks~

anitadiana berkata...

cuti lah yui dan fara...rehat lah ne..tak pernah lah kan...kasihan lak ...datang rumah kak ita kena masak..tapi kak ipar masak sedap gak lah..he..he..sabar ok..kak ita masak biasa2 aje...

NURUL ASHIKIN berkata...

jangan lupa ye bila masak postkan di blog ya

Gen2Merah berkata...

iya, saya memang suka tengok gambar2 yang akak masak... tengok gambar masakan pun boleh kenyang.. ehehehe..

selamat malam kak Nita

Zana Adieyza berkata...

nnti bila dah x cuti masak, update banyak2 gmbr makanan k..

Ungu Violet berkata...

beli kat luar mmg mahal...masak lg puas hati kan...:)

anitadiana berkata...

sabar ya kekawan semua ...bosan sekarang...