Followers

Isnin, 24 Oktober 2011

Kursus Team Building Siri 2 Felda Residence Tekam,Jerantut Pahang 21/10 /11 - 23/10/11








ini dalam gua..ita tak masuk pun...



ini tengah ikat nak buat rakit...berpeluh-peluh...

ini ita 1org aje tak naik lift jeket tak muat dan ita tak reti berenang lak tu..sebenarnya banyak lintah..besar-besar lak tu..geli-geli..


kumpulan ita Angerik Bird..tetap kelas....best-best  dia org ne  dan spoting terdiri dari semua gred jawatan...



kaki kita org...


ini semua staf MQA bersama jurulatih Tekam

in i kumpulan ita bersama jurulatih...


fuuuuuhhhhh........

6 ulasan:

Cik Anita berkata...

Join team building camni memang syok kalau dah pergi. Tapi nak mulakan pergi memang malas! hehe. Aktiviti2 dia syok lah tempat akak g nih...

anitadiana berkata...

memang syok nita..yg rugi rasanya kak ita tak dapat join masuk gua tu..lutut sakit...nanti menyusahkan org lak...kot badan tu cute tak pa gak..boleh pikul2....

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

wah..beshnya sis..

lma sy xjoin bnda cmni..

kaki pon tak mengizinkan..waa..

PinKy MoMMa berkata...

xtvt mencabar tu yang menyeronokkan kak ita ;)
bukan slalu berpeluang camni..

Fara berkata...

Seronoknya g team building!

anitadiana berkata...

yui..kaki kak ita pun sama..sedih...